Pogovor:Richard Phillips Feynman

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Predolgi odstavki

Tale članek premore dva izredno dolga odstavka (namreč predzadnjega in zadnjega), ki zmanjšujeta berljivost. Morda bi ju kazalo razbiti na več odstavkov, da pa se ohrani rdeča nit, pa nastalo zadevo nasloviti; denimo Feynman kot osebnost za prvega in Feynman kot znanstvenik za drugega, ali podobno. --romanm 10:50, 5 apr 2004 (CEST)

Navedki[uredi kodo]

Navedke bi pustil v članku, ker so delo wikipedistov in ne 'wikikvoutistov' - pa tudi kažejo na Feynmanovo osebnost. --xJaM 01:01, 20 avgust 2006 (CEST)

Ali bi tudi lahko kdo na wikinavedku popravil povezavo na Feynmanovo polno ime, kot je tu (ali pač kakorkoli - predloga me ob poplavi predlog ubija), ker trenutno ta stran ne kaže nikamor, če navedkov ne bo več na wikipediji? Hvala. --xJaM 02:04, 22 avgust 2006 (CEST)

Navedke sem prenesel v Wikinavedek, ker se mi zdi to ena od najboljših stvari pri celem Wikimedia projektu. Sodelovanje različnih projektov za čim boljši skupni dosežek. In kdo zna bolje urejati navedke kot Wikinavedkisti? :D --Burek 02:16, 22 avgust 2006 (CEST)
Ja, razumem. Vendar je del Feynmanovih navedkov nastal tukaj na wikipediji in na wikinavedku niso vsi wikipedi prijavljeni. Wheeler jih trenutno še ima (enega sem celo sam prevedel iz slovenskega prevoda.) Moraš vedeti, da je wikipedija (sicer ne vem točno) nastala morda prej kot wikinavedek. Meni je pri projektu všeč zgodovina strani, ki se tako izgublja na wikipediji. Kako to rešiti na wikipediji, oziroma ali so o tem kaj rešili 'naši veliki bratje anglosaški'? --xJaM 02:57, 22 avgust 2006 (CEST)