Pogovor:Občina Kostanjevica na Krki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Prosim, da slike nekdo, ki ima pooblastila vrne iz galerije na tabelo. V tabeli so slike malo večje in lepše pregledne. Ne vem zakaj Klemen sovraži tabele. Poleg tega je šest slik lepših v tabeli kot v galeriji. Dodajam vedno število slik, ki je mnogokratnik števila tri (z besedami tri). Ker imam še kar nekaj tabel za slike se bojim masovnega popravljanja s strani Klemena. --Janez Novak 17:37, 12 november 2005 (CET)

Ali je naslov poglavja Galerija ali Tabela? Spremenil sem zato, ker je to priporočljivo zaradi velikosti (vsi nimajo enakih dimenzij monitorjev) in standardizacije (vse slike v vseh galerijah so iste velikosti, medtem ko tabele lahko uporabljajo različne formate). Več o tem imaš tu. LP, --Klemen Kocjančič 17:55, 12 november 2005 (CET)

Tam je samo kako definiraš galerijo. Naziv galerija (slik) pa sem dodal po zgledu nekega drugega Wikipedista, ki je enak naziv poglavja dodal pred zbirko slik. Torej se po tvojem mnenju naziva galerija ne sme uporabljati za razstavne propstore, ker pač niso narejeni z ukazom Galery? O urejanju Wikipedije imamo lahko mnje tudi drugi in ne popravljaj samosvoje stvari o katerih ni predpisa,
Jaz imam monitor nastavljen na 1024 * 768 pik. Pri manjšem številu sežeta oba tipa vnosa slik čez desni rob, pri večji pa je tabela lepo centrirana, galerija pa stisnjena ob levi rob. Torej estetika ni razlog. Predvsem se pa danes redko sreča monitor z manj kot 1024 * 768 pik.
Če bo Klemen po pričakovanju popravil nazaj na Galery naj mi nihče ne trdi več da smo Wikipedisti enakopravni. --Janez Novak 18:24, 12 november 2005 (CET)

Lahko nekdo objektivno predstavi prednosti/slabosti galerije oz. tabele. --Ferdi 18:59, 4 februar 2006 (CET)