Pogovor:Medvode

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

O moranju tega in onega[uredi kodo]

Živjo,Andrejj! Me zanima, zakaj si izbrisal dodatek k Medvodam? Dodatek je logičen in na osnovi virov. Primer:Železniška postaja Medvode Če greš pogledati v wikipedijo: Zgodovina železnice v SLO, boš videl, da je res bila otvoritev gorenjske železnice leta 1870. Kar pomeni, da je wikipedija skregana sama s seboj, če ne boste popravili članka Medvode!

Vse lahko pobrišete, ne vem pa, zakaj vsaj ne povprašate avtorja zadnje verzije za mnenje. Mislil sem, da imate soliden sistem za direktne popravke, z brisanjem ne rešujete kvalitete wikipedije. V zvezi z listino 1491 sem povzel listino, ki je v Arhivu Slovenije in ostalo listinsko gradivo v zvezi z mitnico Medvode.Moram reči, da zelo dobro poznam zgodovino Medvod in da sem s popravkom o ŽP Medvode in mitnici pravzaprav testiral wikipedijo in odziv. Na žalost sem razočaran z brisanjem brez pogovora z urejevalcem zadnje verzije.

Pozdrav

Praviš: Kar pomeni, da je wikipedija skregana sama s seboj, če ne boste popravili članka Medvode!
Dragi Medvodčan, ob taki wikipedijski plači še nekaj časa ne bomo popravili članka. Ne vem zakaj skoraj vsem - praviloma sicer dobronamernim - uporabnikom Wikipedije prihaja na misel, da bi nekdo tukaj moral nekaj narediti. Wikipedija je prostovoljski projekt, tako zame kot zate.
Druga stvar, brisanje brez pogovora. Prav lahko bi ti svoj dodatek utemeljil tako, kot si ga sedaj, s pogovorom ali vsaj s povzetkom urejanja in bi se jaz laže odločil drugače. Besedilo vračam - sicer tja kjer mu je mesto. --Andrejj 07:20, 2. september 2008 (CEST)[odgovori]
Rad bi zgolj popravil vaše poimenoovanje Medvočan v Medvoščan.
Lepo pozdravljen! Modroljubec (pogovor) 10:08, 29. april 2024 (CEST)[odgovori]

Pozdravljen Andrejj!

Moram priznati, da sem uletel na stran Medvode, pogledal možnost direktnega vnašanja, nisem prebral nobenih navodil za novince in začel dopolnjevati tekst. Dobronamerno, da bo lahko avtor zadnje verzije vnesel popravke po želji. Zato sem tudi pisal v spodnji vrstici. Tako sem si predstavljal vso zadevo... V prihodnosti se bom enkrat registriral, ko bom imel kaj več časa. Drugi del tvojega odgovora samo potrjuje to, da nisem prebral navodil za začetnike...

Vabljen k sodelovanju, naj bo tako ali drugače. --Andrejj 09:56, 2. september 2008 (CEST)[odgovori]