Pogovor:Meč

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije


Če kdo pozna kakšen meč iz slovenskih (ali vsaj slovanskih) mitov in sag ga prosim, da ga doda v članek. Jaz poznam samo Martinovi kij (omenjen pri buzdovanu) in mesarico (bo omenjena pri bojni sekiri). Hvala vnaprej. Janez Novak 13:08, 14 nov 2004 (CET)

Slika se mi zdi prelepa za skromnih 200 px

Vrste mečev[uredi kodo]

Janez, ali je možno, da vrnemo nazaj tisti seznam raznoraznih mečev. Res je, da so le prazne povezave, in ravno zato, ker lahko vzpodbudijo še koga, da jih obdela. Meni se zdijo zanimive (PMSM). Verjamem, da tvorjenje člankov pobere veliko več časa kot le zbiranje. Na eni strani pa tudi izdelava seznamov 'krade' čas. Če bo sedaj nekdo prišel na to stran in ne bo vedel, da je seznam že obstajal, bo 'moral' začeti znova in mu ga bomo potem spet pobrisali. Je pa še ena možnost, da naredimo enostavno »seznam mečev«, če zgornji predlog ni sprejemljiv. --xJaM 15:35, 16 nov 2004 (CET)


Se strinjam, ti boš hitreje in lažje iz stare verzije prekopiral anzaj in te prosim da to narediš. Zdi se mi, da sem prehitro brisal. Janez Novak 15:53, 16 nov 2004 (CET)