Pogovor:Marko Brecelj

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izbris[uredi kodo]

PMSM je stran kandidat za hitri izbris, saj ne more vsak sam sebe oglaševati. Potem bi se lahko vsak manj pomemben državljan Slovenije vpisal v Wikipedijo in imel svojo predstavitveno stran na njej. Kaj menite o tem?

Strani ne bi brisal, saj je gospod Brecelj mdr znan po pesmi Mojster za mafijo, ki je neuradna himna Fakultete za matematiko in fiziko. --Tone 20:19, 6 september 2006 (CEST)
Res? Mafijec 19:49, 29. april 2008 (CEST) Mislim glede himne? Mafijec 19:50, 29. april 2008 (CEST)
No, naj bo, vendar, ko sem videl stavek Legendarni član še bolj legendarnega slovenskega rock benda Buldožer. sem takoj vedel, koliko je ura. --Domen 20:33, 6 september 2006 (CEST)
Znabiti, da so besede 'legendaren' na mestu - seveda kolikor to wikipedija tako ali drugače prenese. Sorodno so (bile) naokoli oznake 'znamenit' in/ali 'znan' ipd. Številka IP 82.~ še ne 'dokazuje' samopromocije ali pač? Osebno me bolj moti (še vedno stoječ) navedek npr. 'neuspešni študij' - kaj je pravzaprav to? Čista izguba časa ali to, da se ne pridobi diploma? Že to, da se nek človek odloči študirat 'tehnično fiziko' tako ali drugače in v takšnem ali drugačnem času, je neke vrste heroj. Eni so legendarni, ker so pridobili diplomo (npr. Albert Einstein), drugi pa so morda legendarni po tem, ker diplome niso pridobili. In Marko je gotovo eden izmed slednjih. --xJaM 17:11, 15. oktober 2007 (CEST)

Žaljiv članek[uredi kodo]

"Neurejeno besedilo" je pravzaprav kopija besedila,ki ga najdemo na straneh institucije SIGIC, kjer gospoda Marka Breclja pač obravnavajo nekoliko bolj spoštljivo - kot si nedvomno zasluži. Menim, da ni najpomembnejši del Njegovega življenjepisa ta (domnevni) NEUSPEŠNI ŠTUDIJ.Kapitan 15:41, 17. januar 2008 (CET)

Še to[uredi kodo]

Dvomim, da gre za avtopromocijo. Da bi kdo na takole zaničevalen način omalovažujoče pisal o sebi in to dal na Wikipedijo.Kapitan 15:45, 17. januar 2008 (CET)


Hvala[uredi kodo]

EVO, končno - Buldožer je največja zasedba rock glasbe na tem koncu sveta in ta človek je ta bend ustanovil. Če lahko imajo stran izvajalci, za katere še nikoli nisem slišal, pa poznam glasbo zelo dobro, potem si spoštljiv članek zasluži tudi ta gospod. Kapitan 15:52, 18. januar 2008 (CET)

Naslov legendarne pesmi[uredi kodo]

Kak je pravi naslov legendarnega napeva?

  1. Alojzov valček (kot je trenutno napisano)
  2. Alojz valček
  3. Mojster za vse

Mafijec 19:50, 29. april 2008 (CEST)

št. 2. dobiš ga na cd-ju z naslovom Cocktail (Brecelj). lp., Ziga 09:02, 30. april 2008 (CEST)