Pogovor:Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ups, zgleda je to slika od F-16C... Zgleda pa fancy :)--Igor 18:16, 15 avg 2004 (CEST)

  • Ne morem urediti tabele. Ko dam "Uredi", se prikaže drugačna oblika tabele kot pri Templete in tako ne morem vstaviti podatkov za višino (4.8m) in hitrost vzpona (15.249 km/h). Kako to da se zapisa tabele razlikuja in še boljše, kako to narediti? LP, --Klemen Kocjancic 21:39, 16 avg 2004 (CEST)
Ne razumem te natančno kaj je narobe. Ali lahko, prosim, še malo poveš o težavi. --XJam 21:43, 16 avg 2004 (CEST)
  • Ko odprem urejanje strani, da bi dodal nove podatke v kategorije, ki so zdaj prazne, se le-te ne pojavijo na strani; pri "Templete" orig. verziji pa so vidne. Upam, da je zdaj bolj razumljivo. LP; --Klemen Kocjancic 22:00, 16 avg 2004 (CEST)
Ne vem, če te prav razumem, pa bom vseeno skušal odgovoriti. Za vsako novo polje si moraš izmisliti neko ime - sam sem si izmišljal kar angleška, npr. in_service ali plane ipd. Če dodaš, npr., civilians_killed, potem moraš v Template: dodati na ustrezno mesto {{{civilians_killed}}}, v samo uporabo predloge na strani o letalu pa nekaj kot civilians_killed=1234. Upam, da je to odgovor na to za kar upam, da je bilo vprašanje. --romanm 01:58, 17 avg 2004 (CEST)
Verjetno si medtem popravil predlogo (template) - če prav razumem. Vedno ko popraviš template, jo moraš tudi na vseh straneh, ker tam vedno ostanejo tiste, ki si jih skopiral pred časom. Torej, če te razumem, moraš sedaj spet skopirati iz template-a in dopolniti (oziroma še vse enkrat) izpolniti na F-16. Žal je to tako. Bodo pa članki imeli potem hitro vsaj približno enake in primerljive podatke. Ne vem če gre tako, da bi popravil template, pa bi se podatki sami izpolnili. Pa še ena je - če si popravljal template, se mi zdi, da moraš stran še osvežiti - pri MS IE je to CTRL+F5 - za druge brskalnike pa ne vem. I hope this is the answer.
Sedaj ko imamo še malo člankov o letalih bi PMSM bilo tudi dobro, da pustimo predlogo nekaj časa - npr. 1. do 2. tedna na razpravi in končnih urejanjih - potem pa jo do nadaljnega zapečatimo 'magari' s pečatom Celjskih in, da si potem kdo ne bi še kaj upal 'dol jemat ali gor devat'. Menim, da je to najboljša pot - ker bomo drugače vedno nekaj popravljali, dodajali ipd. --XJam 22:24, 16 avg 2004 (CEST)

Brisanje[uredi kodo]

Če praviš, da podoben članek že obstaja, predlagam, da ga dopolniš še z vsebino tega članka, potem pa naredimo tako, da bo ta članek preusmeritev na tistega, ki ga misliš.--Heretik 08:03, 23 avg 2004 (CEST)