Pogovor:Lidija Vladimirovna Litvjak

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Roman, zakaj si odstranil škrbino? Poglej :en, koliko se še da napisati o njej. LP, --Klemen Kocjančič 00:15, 21 maj 2005 (CEST)

PMSM so vsi najnujnejši podatki že v članku. Seveda se da napisati še dosti več (tudi na warheroes.ru to lepo vidimo), ampak to se da pri vsakem članku. Generacije ljudi celo doktorirajo iz teme, ki jo tule lahko obdelamo v nekaj odstavkih - in to se mi za splošno enciklopedijo sploh ne zdi nič narobe. --romanm (pogovor) 00:22, 21 maj 2005 (CEST)
Sam doktoriral ne bi rad (oziroma bi rad, vendar zgleda ne bo mogoče) - se pa javim da 'prevedem' in predelam članek iz www.warheroes.ru, če in samo morda, če bo kaj časa. Se strinjam glede označevanja škrbin. Kot sem včeraj zapisal o senzorju škrbin (stubsensor) se zgleda lahko lepo vidi kaj je in kaj ni (še) škrbina. Klemen tudi, kot vidim, še vedno pušča ta sporočila, verjetno tudi za to, da se določene stvari ne pozabijo napisati/dopolniti. Triddleov škrbinski senzor je med drugim tudi odstranil oznako o škrbini za angleški članek o DMFA, kar je lepo in vzpodbudno. --xJaM 00:35, 21 maj 2005 (CEST)