Pogovor:Letališče Celje

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Sicer je med črkama B in C le en koraček razlike, vendar bi bilo lepo če se odločite ali je ICAO oznaka LJBL ali LJCL. --Janez Novak 13:47, 9 junij 2006 (CEST)

Pa kot sem že nekje omenil, vsak pikzigmarski novirar če v članku uporablja kratice jih tudi razloži. V Wikipediji je to možno tudi s samostojnim geselskim člankom. --Janez Novak 13:52, 9 junij 2006 (CEST)

Janez, pikzigmarski wikipedist bi našel en:ICAO (Uprava (RS) za civilno letalstvo) in ne bi šimfal okrog! --Andrejj 15:05, 9 junij 2006 (CEST)

Sem zaradi cunamija spregledal Andrejev odgovor. Na prvi moj odstavek ni odgovora - za verodostojnost Wikipedije je zelo negativno če sta v enem članku za isto letališče dve oznaki.

Glede kratic pa me nisi prepričal. Kratica (vsal po mojem mnenju) mora biti v članku razložena ali imeti geselski članel. Kako je z iskanjem v tujih Wikipedijah pa si Andrej sam prikazal, ICAO je neko mednarodno združenje za letalstvo in ne slovenska uprava za civilno letalstvo. --Janez Novak 01:01, 13 junij 2006 (CEST)