Pogovor:Kavovec

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Odstranil sem gt, ki je zajemala le kavo, ki pa je že parkrat omenjena v besedilu. Gt je namenjena naštetju pojmov, ki so pomembni za dotično temo, a niso zajeti v besedilu. lP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 00:33, 31 december 2005 (CET)

Sam smatram naj bi bila pod Glej tudi navedena vsa pomebna (obstoječa) gesla, ki so bistvena za ta članek. Pa tudi brez tega naj bi bilo OK. --Janez Novak 00:36, 31 december 2005 (CET)

Vsekakor pod rubriko »Glej tudi« spadajo tudi gesla, ki so lahko že omenjena eksplicitno v članku - kar je tudi velikokrat slučaj, zato sprememba načeloma ne vzdrži. --xJaM 04:57, 31 december 2005 (CET)

Primož se načeloma s tem ne strinjam: glej Pogovor:Notranji_pomnilnik. Delam le tisto, kar so drugi storili. Kot kaže dosti ljudje meša "Glej tudi" s "Ključni pojmi". LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 10:45, 31 december 2005 (CET)

Stvar je manj problematična kot nekatere druge na našem Wikiju. Zagovarjam (ne pa dosledno uveljavljam ali silim v to) naj bodo pod Glej tudi navedeni bisveni obstoječi članki, ki se nanašajo na to temo. Za kavovec je edina pomebna zadeva kava. Predvsem pri malo daljšem članku in zaradi internega povezovanje vseh mogočin in nemogočih gesel se povezava v članku lahko spregleda. Glej tudi bi na to opozoril. Pa kaj moti? --Janez Novak 11:24, 31 december 2005 (CET)

Pravila jasno določajo, kaj spada sem. Na žalost imamo mi le na pol preveden Wikipedija:Slogovni priročnik. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 12:03, 31 december 2005 (CET)

Verjetno se bi spodobilo, da ga nekdo ki zna angleško prevede. Jaz na žalost angleščine ne znam. Če mi pa (Klemen) navedeš naziv članka v nemški Wikipediji ga bom prevedel. Pa še tisti (seveda če poznaš in obstaja) nemški članek o vandalizmu in podobnoih stvareh me zanima. Tam mora biti napisano zakaj si me blokiral.
Pa zaprosil sem te že da poveš (napišeš) zakaj konkretno si me blokiral. Če naj se popravim moram vedeti kje ga še vedno lomim.
Pa srečno Novo leto (kot ateist ne voščim Božiča - bi bilo neprimerno).

--Janez Novak 12:26, 31 december 2005 (CET)