Pogovor:Kapela Svetega križa, Križevci

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Predlogi za brisanje Članek Kapela Svetega križa, Križevci je bil nedavno predlagan za brisanje. Rezultat razprave je bil: članek obdržimo.

Kaj bi bilo pri tem članku treba spremeniti .--Feri 17:26, 25 oktober 2006 (CEST)

Uvod je zgrešen. Probaj ga spreminiti v slog "Kapela XYZ je ...". Poleg trenutno je premalo besedila za podpoglavje (je nepotrebno) in iz besedila sem sam dobil občutek, da kapelice ni več (zadnja poved, da so jo podrli). Ni nobene povezave na kapelo (bistvo članka) oz. na sv. Križ,... Ponavadi se za kapela ve, zakaj so bile postavljene (razlog zakaj in zakaj prav tam). Ne bi bilo tudi slabo, da omeniš na področju katere župnije se nahaja (tam tudi povežeš), kdo skrbi za objekt,... Poglej si npr. Cerkev sv. Frančiška, Zgornja Šiška. Poleg tega pa naslov ne odgovarja našim smernicam glede poimenovanja geografskih člankov. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 18:42, 25 oktober 2006 (CEST)

Ja, kapelice ni več. Opisal jo je le Ivan Zelko. Če bi obstojala bi jo vsekakor tudi fotografiral. Tako ne morem narediti tudi nobenih povezav. Tako bo najboljše, da se članek izbriše. No to je moje mnenje. LP --Feri 03:43, 26 oktober 2006 (CEST)