Pogovor:Ivan Vidav

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Kopiranje z MaFiRa-Wiki[uredi kodo]

Zanima me, kaj moram storiti, da bi prenesel članek o Ivanu Vidavu z našega internega Wikija Fakultete za matematiko in fiziko na slovensko Wikipedijo. Članek je res prekopiran, vendar je na prvotni strani na voljo pod licenco CC. Glede na to, da je članek škrbina, se mi zdi koristno, da ga razširim z že obstoječim vnosom, spremembe zaradi sprememb samih pa se mi ne zdijo smiselne. Hvala za odgovor! MatijaPretnar (pogovor) 22:51, 16. oktober 2015 (CEST)

Na prvotni strani je licenca CC BY-NC-SA 2.5, ki ne dovoljuje komercialne rabe in ni združljiva z licenco CC BY-SA 3.0, ki jo uporablja Wikipedija. To najbrž pomeni, da je treba dobiti soglasje vseh avtorjev prvotnega članka, da se strinjajo tudi z objavo pod novo licenco. --romanm (pogovor) 23:22, 16. oktober 2015 (CEST)
Najlepša hvala za hiter odgovor. Praktično vso vsebino je napisal le en uporabnik, ostali pa so zgolj popravljali tipkarske napake. Verjetno je dovolj, da za soglasje prosim le njega? MatijaPretnar (pogovor) 23:46, 16. oktober 2015 (CEST)