Pogovor:Hinduizem

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Viquibola 1000.png To je eden izmed člankov, ki bi jih morala imeti vsaka Wikipedija, spada v sklop WikiProjekta 1000 nujnih. Za smernice glejte strani projekta in Wikipedija:Urejanje strani.
10 pie chart.svg
Po številu znakov je to škrbina.


Bioslika[uredi kodo]

Klemen, predloga {{bioslika}} je načeloma mišljena le za slike osebnosti. Pri znakih in ostalih slikah lahko uporabimo kar znani ukaz Slika:/slika:, ki v takšnih primerih zadostuje. Zna se zgoditi, da ga bomo še priredili, oziroma dopolnili, in v teh primerih ne bo v redu, če bodo kazale na slike, kot v tem primeru na glavni znak hinduizma. Ali lahko torej nazaj popravim na 'navaden' ukaz? --xJaM 21:22, 3 maj 2005 (CEST)

Jaz sem ga primarno zamenjal le zaradi tega, ker je bil prej še "ta stari" ukaz; tako da je meni čist' OK. LP, --Klemen Kocjančič 21:26, 3 maj 2005 (CEST)

Aha, potem bom popravil brez tistega »ta starega« ukaza z <div.... V redu. Lahko, da bomo zgornji ukaz za sliko osebnosti dopolnili v slogu, kot je npr. pri Einsteinu ali kaj podobnega. --xJaM 21:36, 3 maj 2005 (CEST)
Hm, slog slike, o katerem sem govoril, so medtem že opustili. Je pa npr. še pri Hermanu Potočniku Noordungu. --xJaM 21:50, 3 maj 2005 (CEST)