Pogovor:Evangeličanska cerkev, Puconci

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Prosim napotke za popravilo sloga konkretnega članka !LP--Feri 20:08, 6 november 2006 (CET)

Pri vsakem članku sem ti dal že napotke, pa se še ni nič spremenilo. V članku ni nobenih praznih vrstic med odstavki oz. poglavji, v samem besedilu pa imaš polno praznega prostora oz. nepotrebnih presledkov med besedami. Pri zapisu datumov pa ni nič presledkov in tako so same rdeče povezave,... Naslov poglavja ni del besedila, ampak ločen del. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 20:11, 6 november 2006 (CET)

Dodaš še kje kakšno notranjo povezavo, preveriš pravopis, napišeš presledke za pikami in vejicami ter jih pred njimi spustiš, urediš velikost slik, napišeš vire ležeče, pa je. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. --Domen 20:12, 6 november 2006 (CET)

Glede Cerkvene občine, ki je izbrisana - Svetovano mi je bilo, da se pri katoliških cerkvenih objektih napiše tudi župnija kamor spada. Pri evangeličanih je cerkvena občina isto kot župnija, torej je centralna in ima še podružnične kapele oz.cerkve.

Hvala za napotke, Klemen je sicer obupal nad menoj, vendar ne bi brez mojih "kiksov" bilo preveč dolgočasno.
Domen ti se pa razumeš za razporeditev prostora, bi se dalo, da spodnji dve sliki ne bi tako izrazito izstopali in ne bi bilo toliko praznega prostora.Obema hvala in LP--Feri 20:32, 6 november 2006 (CET)
Malo sem uredil, kako bi naj izgledalo. Še nekaj: piše se (blabla) in ne ( blabla ) ;-). --Domen 20:42, 6 november 2006 (CET)
Odlično ! Kaj pa naj naredim z rdečimi datumi ? Lp--Feri 20:46, 6 november 2006 (CET)
Ni potrebno vsak stavek dati v svojo vrstico. Pri rdečih datumih pa odstrani dvojne presledke. --Domen 21:17, 6 november 2006 (CET)