Pogovor:Dragatuš

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Lahko kdo razloži povezavo med cerkevijo Vseh svetih in nekdanjo cerkvijo Janeza Krstnika, nimam neke podrobne literature, na internetu pa tudi nič ne najdem. Pravtako bi bilo potrebno urediti povezavo na dekana V. Vovka vendar ne vem kakšno je njegovo celotno ime. --Slodave 19:41, 26 oktober 2006 (CEST)

Trenutno ne najdem več/se ne spomnim svojega vira (gotova je bila kakšna knjiga). Kaj je tvoj vir? MMG Prosil bi te, da svoje komentarje pišeš strnjeno, ne pa vsako poved v svojo vrstico, vključno s podpisom. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 19:54, 26 oktober 2006 (CEST)

Menim da predloga slog ni umestna, res je da članek ni v celoti gledano urejen kronološko, vendar je stvar razdeljena na segmente, torej če pogledaš prvi odstavek kjer se pojavljajo letnice gre izključno za cerkev, spodaj pa za splošno zgodovino. Glede na to da je tak način uporabljen v veliko drugih člakih o naselju bom predlogo slog kar odstranil. --Slodave 19:52, 26 oktober 2006 (CEST)

Govorim o dejstvu, da zdaj, po tvojem urejanju, najprej omeni cerkev iz 19. stoletja, potem prva omemba kraja iz 15. st., potem pa spet 19. stoletja. Pazi na to, kam daješ svoje prispevke. LP,