Pogovor:Arjan Pregl

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

ModriDirkač in drugi souredniki!

Stran sem v zadnjem času urejala na željo Arjana Pregla. Zadnji popravek je bil zavrnjen kljub temu, da sem napisala, da je bil narejen na željo človeka o katerem se piše. Posredujem njegovo prošnjo in vas prosim, da sprejmete moje zadnje urejanje. Hvala! (3xdvanajst (pogovor) 18:19, 8. oktober 2013 (CEST))[odgovori]

Spoštovani,

lepo vas prosim, da na strani Arjan Pregl na Wikipediji dovolite narediti majhen popravek.

Gre za stavek: »Arjan Pregl je večkratni nagrajenec slikarske kolonije Ex Tempore Piran. [3]«

Zapisali ste, da »ni razloga za brisanje dokumentiranih, relevantnih vnosov«. Prav v tem pa je glavni problem, namreč, da ta podatek NI RELEVANTEN, izpostavljen pa je že po nekaj stavkih kot pomembno dejstvo. Resda sem omenjeno nagrado večkrat prejel, a so prav vse druge nagrade s seznama pomembnejše. Če karikiram, je to tako, kot bi na primer pri Ernestu Hemingwayu po nekaj stavkih navedli, da je večkrat zmagal na literarnem natečaju v Iowi, potem v opombah nekje bi pa omenili tudi Nobelovo nagrado za literaturo, ki jo je pisatelj prejel leta 1954.

Ves material, ki je na strani sem na prošnjo profesorice na Pedagoški fakulteti posredoval študentom, ki so to stran sestavljali. Če bi vedel, da bo tak problem narediti en sam mali popravek na strani, ki jo sodeč po Wikipediji sami »lahko ureja vsakdo«, bi dvakrat premislil.

Zato vas res lepo prosim, da stavek brišete ali ga zamenjate z: »Za svoje delo je prejel več nagrad.« in pustite link na naštete nagrade.

V upanju na rešitev zapleta vas lepo pozdravljam,

Arjan Pregl