Pogovor:Žvečilni gumi

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Je reklamiranje trgovskih znamk smiselno? --AndrejJ 20:21, 20 feb. 2005 (CET)


Jaz sem v pogovoru k vrhnji kategoriji Hrana in pijače navedel da ne želim rdečih seznamov. Ta je še hujši, je spisek blagovnih znamk, za nobenim od teh gesel po mojem pričakovanju (pa brez ciganje in onega z Kanala-A) ne bo nikdar nobenega članka razen če (Odin in Svarun naj nas obranite tega) naš Wiki odkrije nek prodajni (marketing) referent nekega proizvajalca "čikgumija" ali kasneje še česa. Ker je "zraven" Klemen sam nočem narediti ničesar. Bi pa bilo lepo, če ta seznam izgine ali se vsaj prestavi na nekaj kot "Glejte tudi seznam najbolj znanih znamk zvečilenga gumija". Sam sem pri znanih pijačah navajal najbolj znane znamke (ponekod pa je samo ena uradna). --Janez Novak 20:29, 20 feb. 2005 (CET)

Morda bi bilo smiselno navesti (samo) znamke, ki jih je mogoče najti na slovenskem trgu in poudariti slovenske proizvajalce? --JureCuhalev 21:04, 20 feb. 2005 (CET)

Je še vedno bolj ali manj reklama.--Janez Novak 21:09, 20 feb. 2005 (CET)

Meni bolj znan/uporabljen izraz je čigumi (verjetno poenostavljeno iz Chewing gum), slišal pa se že tudi žvečka. --AndrejJ 22:29, 20 feb. 2005 (CET)