Pogovor:Štefan (razločitev)

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Opažam da ste izredno hitri z zaželjenimi popravki in dopolnili. Hvala. Prosim, pustite mi vsaj 30 minut časa da dokončno uredim članek na katerem delam.

Klemen sicer sem neumen in trd v razmišljanju, vendar te lepo prosim da razložiš zakaj je bilo potrebno to stran predelati v disambig. Saj ne kaže na več pojmov. Če pa si že delal disambig se bi lahko spomnil še na osebno ime in svetnika Štefana. Pa saj vem, da imaš ti prav. Si pač narednik.--Janez Novak 13:37, 4 maj 2005 (CEST)
Ja, pa res. Sem najprej naletel na ta pogovor in šele potem šel pogledat članek. Prav spraševal sem se, kaj potem bo tam, če ni ne osebnega imena ne svetnika. In potem bil zelo presenečen nad najdenima pojmoma, za katera sem verjetno prvič slišal... --Ales Casar 00:55, 5 maj 2005 (CEST)
Človek se uči dokler je živ... Sicer pa naj Štefani poskrbijo zase, Andreji smo :) --AndrejJ 06:39, 5 maj 2005 (CEST)

Zato pa imamo Wikipedijo in tu predvsem slovensko. Verjetno sta zanjo pomebnejša vnešena pojma kot pa ime in svetnik (tega ljubitelja konj poznamo še "zadrti" ateisti). --Janez Novak 06:51, 5 maj 2005 (CEST)

Janez, mislim da se (že zelo) ponavljam! Spremeni, dodaj, briši - to je Wikipedija! In ne boj se nobenega administrativca! --AndrejJ 06:58, 5 maj 2005 (CEST)