Pogovor:Šentrupert

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Zakaj je nekdo zbrisal galerijo slik in razlago (neo)gotske kapele?[uredi kodo]

Stran Šentrupert je malo bogatejša z opisom zanimivega pokopališča. K temu prispevajo tudi slike, ki pa jih je nekdo verjetno zbrisal; ne vem, komu naj bi bila napoti ta skromna galerija slik. Besedilo pod njimi je bilo prilagojeno pametnim nasvetom, pa tudi same slike bodo izboljšane, ko bodo vrnjene na pravo mesto in postavljene na novo, brez lastnih napisov. Prav bi bilo, če bi kdo podal tudi galerijo slik in širši opis znamenite gotske cerkve v kraju, kar bi potrebovalo lastno poglavje. --Stebunik 16:37, 3. julij 2010 (CEST)

Mislim, da brisanje slik in tudi zelo zanimivega epitafa na (neo)gotski kapeli župniku Vincenci(ju) Vovku kaže na pomanjkanje tolerantnosti. Izbrisal je tudi galerijo slik s pokopališča, kakor tudi fotografijo Grozdetovega groba. Kdor je brisal, naj si prej prebere, kar je o tem napisal zelo ugledni Wikipedist. Želel bi, da me brisalec o brisanju obvesti. Kljub temu početju bo galerija urejena brez napisov ali vodenih žigov, ter bo takrat zopet vrnjena na svoje mesto. Če kdo spremlja moje dodatke, bo zlahka opazil, da spoštujem obstoječe. Nikoli ne brišem niti besedila niti slik, ampak kaj malega dodam in pojasnim. Pri Šentrupertu sem napravil novo poglavje o pokopališču in mislim, da tja spada tudi tista, že obstoječa slika, ki sem jo samo premaknil na pravo mesto. Razume pa se samo po sebi, da bi glavno mesto moral zavzemati opis znamenite gotske cerkve. Kdo se bo lotil tega dela? Pa se bo spet našel kak nestrpnež, ki bo to zbrisal? Ha? --Stebunik 23:16, 6. julij 2010 (CEST)

Razume se samo po sebi, da (nekdo) pričakuje splošni opis kapele in posebnosti pokopališča, ne pa opisa in slik vseh grobov.--Andrejj 08:03, 7. julij 2010 (CEST)[odgovori]