Je bella cesta

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Je bella cesta
ŽanrTV oddaja
Čas trajanja50 minut (1.sezona)
60 minut (2.sezona)
Avtor(ji)PRO PLUS
Glavni igralciKlemen Slakonja
DržavaSlovenija
Jezikslovenščina
Število sezon2
Število epizod19
Predvajanje
Začetek/konec10.10.2013 - 7.5.2014
Povezave
Spletna stranhttp://jebellacesta.24ur.com/

Je bella cesta je slovenska tv oddaja televizijske hiše PRO PLUS. Voditelj oddaje je bi Klemen Slakonja. Oddaja je bila predvajana 1. sezona v četrtkovem večernem terminu in 2. sezona v sredinem terminu zvečer na POP TV.

Opis[uredi | uredi kodo]

Vsaka oddaje je imela določeno temo. V prvi sezoni je tudi tema dobila tudi himno, ki so jo pisali mladi talenti. Prva sezona je imela serijo Bahir in Zahir, ki sta imela glavno vlogo Goran Hrvačanin in Mario Ćulibrk. Na koncu oddje v prvi sezoni so bile skrite kamere katere so gledalci posneli sami in jih poslali na elektronski naslov oddaje.

V drugi sezoni pa se je spremenila scena in med oddajo je bilo prvo državno prvenstvo v imitiranju.V vsaki oddaji druge sezone je bbil tudi gost oddaje V prvi oddaji druge sezone je voditelj od gosta oddaje Denisa Avdiča dobil zebrico, ki je bila v celotni drugi sezoni asistentka. Gost oddaje je odigral tudi skeč z Goranom Hrvačaninom in Marijom Ćulibrkom. Na koncu oddaje je pa tudi voditelj predstavil imitacijo katera je v vsaki oddaji v prvi in drugi sezoni preobrazil v znanega Slovenca.

Oddaje[uredi | uredi kodo]

Sezona Oddaj Originalno predvajanje
Začetek sezone Konec sezone
1 11 10.10.2013 19.12.2013
2 8 19.3.2014 7.5.2014