Uporabnik:Flossy

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljeni na strani Flossy Nazadnje je bila stran spremenjena 11. mar. 2005


Pozdravljeni na strani uporabnika Flssy. Tukaj še niveliko vendar v kratkem času bo veliko. No sicer ne toliko kot na celotni Wikipediji vendar pa nekaj o vsem.


Dobrodošli[uredi | uredi kodo]

Prisrčno dobrodošli na uporabniški strani uporabnika Flossy. To sem jaz. Glej "predstavitev".

Predstavitev[uredi | uredi kodo]

Pozdravljeni. Sem Flossy. Za urejanje Wikipedije sem se odločil zato, ker rad pišem članke in tudi vem vse o enciklopedičnem slogu, saj sem prebral že kar nekaj debelih enciklopedij, ki so pa mi pomagale pri določenih opravilih. Upam, da tudi vam pomaga Wiki. Seveda, da Wiki dobi kosilo in da se lahko debeli poskrbimo mi uporabniki. Tudi jaz Flossy sem eden od skoraj neštetih uporabnikov. Upam, da vam tudi jaz pomagam pri opravilih s svojimi zapisi. Upam, da bo Wiki zelo dolgo živela saj je to največja prosta internetna enciklopedija. Moje področje urejanja je trenutno računalništvo. Ukvarjam pa se tudi z drugimi temami. Secer jih je nekaj že izbrisanih, ampak se ne jezim, ker mi ni všeč prepir. Moja področja so tudi živali in podobno. Če želiš/te tudi ti/vi pomagati Wiki se vpiši.

Povezave[uredi | uredi kodo]

Tukaj bom objavil nekaj povezav, ki sem jih spoznal v preteklosti in, ki sem jih spoznal zdaj. Trenutno jih je že nekaj na spisku.

Spisek[uredi | uredi kodo]

tagtag.com:: free wap sites bulding;; click here AnVip niso sanje, AnVip je internet Vaši članki so dobrodošli G-Mail Home Brezplačna registracija e-maila @email.si

Več prihodnjič... Lahko pa obiščete novo wap stran tagtag.com/celisvet, eden iz med avtorjev sem tudi jaz. No jaz sem jo ustvaril. Eden mi samo pomaga pri vsebini in to je moj computer.