Uporabniški pogovor:Virenque~slwiki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Puris Kamen Pazin[uredi kodo]

Pri tem članku napiši kaj to sploh je; kakšno društvo itd, organizacija, zgodovina kluba... -Ferdi 08:15, 17 marec 2006 (CET)

Vidim, da si že dopolnil... kaj več od tega pa ne bi mogel napisati (kdaj je bil ustanovljen...)? -Ferdi 08:16, 17 marec 2006 (CET)

Kategorije[uredi kodo]

Napiši [[Kategorija:"sem vnesi ime kategorije"]]. -Ferdi 09:08, 17 marec 2006 (CET)

Seznam slovenskih kolesarjev[uredi kodo]

Seznam slovenskih kolesarjev vsebuje kolesarje, ki si PMSM še niso zaslužili vstopa v Wikipedijo. --AndrejJ (pog., prisp.) 10:06, 17 marec 2006 (CET)

nevem kakšno je tvoje skromno mnenje. med kolesarje sem dodal člane Radenske Powerbar, ki je UCI kontinentalna ekipa. prav tako sem sodijo perutnina ptuj, adria mobil in sava kranj. če boste dodali kolesarje teh ekip, potem si zaslužijo prostor v tem seznamu tudi člani radenske powerbar, oziroma, če si na seznamu zasluži mesto andrej hauptman, potem si zaslužijo mesto tudi ostali člani radenske in člani ostalih kontinentalnih ekip. lahko pa seveda seznam zmanjšamo samo na kolesarje, ki so v profesionalnih kolesarskih ekipah, torej v pro touru. torej samo brajko, štangelj, valjavec in murn. tudi baloh in robič nista profesionalca. mogoče robič, po nekaterih kriterijih. dokler so kriteriji taki kot so, potem si zaslužijo mesto na seznamu vsi kolesarji, ki sem jih dodal. kriteriji morajo pa biti jasni, ne pa samo osebno mnenje.

LP Virenque 22:17, 17 marec 2006 (CET)

Zdravo. Seveda ni kriterij osebno mnenje, ampak neke splošne smernice, ki se pri nas še razvijajo. Pri športnikih se zaenkrat pri pomembnosti upoštevajo dosežki na večjih tekmovanjih, medijska prepoznavnost... Sicer pa sama uvrstitev na seznam po moje ni problem, se pa utegne kdo obregniti ob članek o kolesarjih, ki se šele uveljavljajo. LP --Tone 11:06, 17 marec 2006 (CET)
Kakšno je moje skromno mnenje je razvidno iz mnenja; pa, kot je rekel Tone, ne gre za le za mnenje. Kolesarji so sicer lahko na seznamu (nenazadnje imamo tukaj vsakršne sezname), vendar pa si očitno, vsaj zaenkrat noben ne zasluži samostojnega članka. --AndrejJ (pog., prisp.) 11:38, 17 marec 2006 (CET)

seznam[uredi kodo]

ja, razumem. glede na to, da je 90% slo kolesarjev v kontinentalnih ekipah, se mi zdi prav, da so lahko na seznamu vsi, ki so na spisku teh ekip na www.ucieuropetour.com . tam tudi ne delajo razlik glede na pretekle rezultate. kdor je član ekipe, je pač član ekipe in je na spisku. Virenque 22:17, 17 marec 2006 (CET)

Seveda, lahko so na seznamu. Mimogrede, na pogovornih straneh se podpisuj, to narediš s klikom na gumb zgoraj, tretji z desne, ali pa z vnosom niza: --~~~~. LP --Tone 11:31, 17 marec 2006 (CET)

Letališče[uredi kodo]

Storjeno. Manjkala je predloga, zato se slika ni prikazala. MMG Ne nalagaj iste slike večkrat in ne nalagaj slik iz ene spletne strani, saj bodo take slike, katerih vir, licenca oz. avtorske pravice niso znane, izbrisane v 7 dneh. Glej tudi Wikipedija:Slike. lP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 06:55, 23 junij 2006 (CEST)

Vsa bodo izbrisana po njihovem pravilu uporabe, razen seveda če imaš pisno dovoljenje avtorja, kot zahtevajo. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 08:16, 23 junij 2006 (CEST)

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

10:06, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:27, 19. april 2015 (CEST)