Uporabniški pogovor:Tibor~slwiki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošli na pogovorni strani uporabnika tibor. Prosim, da vse pripombe in pritožbe napišete tukaj. Kliknite tukaj, če mi želite pustiti sporočilo. Na sporočilo bom poskusil odgovoriti čimprej, kot bo mogoče.

Welcome to the talk page of user tibor. This is a place to write any annotations and compaints. Click here, if you wish to leave me a message. I will try to respond as soon as possible.

Uporabniška stran[uredi kodo]

Prosil bi te, da iz svoje uporabniške strani umakneš glavno stran. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 19:40, 22 december 2005 (CET)

Ok, bom.Tibor 22:36, 6 maj 2006 (CEST)

Brisanje[uredi kodo]

Brisanje pogovorov na Wikipediji ni zaželjeno, ker s tem lahko kdo misli, da kaj hočeš prikriti. Vsi komentarji so za vekomaj shranjeni v zgodovino strani, tako da tudi ni smiselno brisati. V primeru, če si ti na pogovorni strani nabere preveč komentarjev, stran arhiviraj in ne briši. lP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 21:17, 3 marec 2006 (CET)

OK, hvala za opozorilo, čeprav je bil pravi namen malo lepša in uporabnejša pogovorna stran. Glede opozorila, da se pogovor briše vsakih 10 dni pa takrat še nisem vedel, da obstaja možnosta arhiviranja.Tibor 22:36, 6 maj 2006 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Prosim te, da upoštevaš pravila glede nalaganja slik na WP. Do zdaj bodo vse slike, razen ene, ki si jih naložil izbrisane v 7 dneh, ker kršijo pravila. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 22:19, 6 maj 2006 (CEST)

Lahko prosim za pojasnilo, katere slike in zakaj?Tibor 22:36, 6 maj 2006 (CEST)

Zanimiva zadeva s tole enoto. I like it. Mi lahko kaj bolj podrobnega o njej navedeš, npr. od kod je ta enota, avtor, od kod ima ime, kaj je njen namen,... Tudi sam sem že razmišljal o podobnih rečeh. Zanimiva se mi zdi tudi predloga, da je članek škrbina ;-). --Janezdrilc 17:10, 29 januar 2007 (CET)

Meni je tudi všeč ta enota... Čeprav sumim, da bi lahko imela še mnogo drugih imen :-)--Lagos 17:51, 29 januar 2007 (CET)

Enota ne obstaja (vsaj ne pod tem imenom), imel sem nekoliko preveč časa pa sem si jo izmislil. Prispevki, ki so podstrani moje osebne strani pa so tako ali tako večinoma sandboxi. Tibor 18:48, 29 januar 2007 (CET)

Važne so vedno ideje in razmišljanje, ne pa porabljen čas. Časa ima vsakdo, idej in sposobnosti razmišljanja pa nima. Meni že roji poglavi praktična vrednost enote. Npr., kakšne in koliko podatkov nosi nek fizični prostor.

Jaz imam idejo za enoto, ki bi sporočala količino pomenskih podatkov nekega besedila. To pomeni, če bi imel 2 teksta z opisom neke kulturno/naravne znmenitosti, pa bi bil eden tekst znanstven, drugi pa bluzenje, bi enota v prvem primeru "prepoznala" večjo količino pomenskih podatkov. Imam celo idejo, kakšen bi bil računalniški program za prepoznavanje količine teh podatkov, vendar bi verjetno potreboval zanesenjaškega programerja, ki bi bil pripravljen žrtvovati vsaj 1000 ur, z mano vred.

Information entropy Tibor 22:52, 29 januar 2007 (CET)

Meni so takšne enote zanimive iz razloga, ker je po moje vse kar obstaja, številčno določljivo, tudi če gre za količino čustev ali umetniške vrednosti poezije ali bilo česa drugega. No ja, to je samo malo za intermeco. --Janezdrilc 21:50, 29 januar 2007 (CET)


Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

10:02, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:27, 19. april 2015 (CEST)