Uporabniški pogovor:Jmav

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Domnevna kršitev avtorskih pravic v članku O2z2[uredi kodo]

Zdravo, Jmav. Iz spletnih strani oz. tiskanega gradiva izposojenega avtorsko zavarovanega gradiva (besedila oz. slik), uporabljenega v prispevku O2z2, v Wikipediji žal ne moremo sprejeti. Kot kršitev avtorskih pravic je bila stran O2z2 označena za hitri izbris in je sedaj morda že izbrisana. Besedilno gradivo lahko prispevaš, vendar ga moraš izraziti s svojimi besedami in navesti zanesljiv vir.

Če meniš, da z objavo članka ali slike ne kršimo avtorskih pravic oz. imaš dovoljenje imetnika avtorskih pravic za objavo vsebine v skladu z določili Licence GNU za rabo proste dokumentacije (GFDL), potem stori naslednje:

  • Če imaš dovoljenje avtorja, pusti podrobno razlago na strani Pogovor:O2z2.
  • Če je ponovna uporaba v skladu z določili GFDL dovoljena že z obvestilom na izvorni spletni strani, pusti sporočilo s povezavo na obvestilo na Pogovor:O2z2.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. }} --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 19:57, 21. oktober 2007 (CEST)[odgovori]


Se mi je zdelo, a "ziher je ziher"! Vseeno bi te prosil, da besedilo preoblikuješ (in ne le "copy&paste") ter ga tudi urediš v primeren enciklopedičen vnos; glej Wikipedija:Kaj je članek. MMG: na pogovornih straneh se podpiši ;). LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 18:33, 23. oktober 2007 (CEST)[odgovori]