Pogovor o predlogi:Za

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Zakaj naj bi uporabljali {{subst:Za}} namesto {{Za}}? --romanm (pogovor) 23:24, 11 marec 2006 (CET)

Enkrat je Eleassar podal razlog, ker bi lahko kdo zamenjal sliko v sami predlogi iz plusa v minus ali enačaj. Tudi meni se zdi tu uporaba subst-a nepotrebna; lahko zavarujemo take predloge pod popravki. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 09:26, 12 marec 2006 (CET)
Raba predlog je na srečo ravno dovolj komplicirana, da novincem ni samoumevno, da se {{Za}} uredi tako, da urediš Predloga:Za, torej se PMGP nimamo česa bati in lahko (a) dovolimo in vzpodbujamo neposredno rabo predloge in (b) reč pustimo odklenjeno. Če se motim, bomo pač kliknili "vrni" - pa kaj. --romanm (pogovor) 13:38, 12 marec 2006 (CET)
Predlog je toliko, da se tudi bolj izkušeni sodelavci ne znajdemo med njimi. Ali se da kaj narediti? Seveda se ne da narediti tistega, kar bi želel (zmanjšati število), se bo pa delalo tisto česar si ne želim (povečevalo število). Pa na vozu so odpovedale vse zavore na strmem klancu navzdol. Morda se bo voz z velikim pokom razbil in bomo ustanovili pod novimi jasnimi pravila Karantansko, Venetsko ali Kransko Wikipedijo. PA ker noben predlog in soglasje (kategorije, minimiziranje škatel, ...) nič ne zaleže postajam zopet zelo neresen. --Janez Novak 14:02, 12 marec 2006 (CET)

Drugi razlog, ki ga je nekoč podal nekdo, je tudi, da naj bi z uporabo subst: manj obremenjevali strežnik. lp, --matijap | pogovor 14:15, 12 marec 2006 (CET)

Točno iz tega razloga sem dodal opozorilo o subst: v predloge {{za}}, {{proti}} in {{vfd}}. Po mojem mnenju se zaradi tega pri glasovanju ne bi smelo uporabljati predlog. Glej tudi en:Wikipedia:Template substitution --Eleassar pogovor 15:45, 12 marec 2006 (CET)