Pogovor o predlogi:Izbranapostavitev

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Andrej, v bližnji prihodnosti bo na voljo FEN in PGN zapis za izris šahovskih položajev v Wikipedijah, tako, da takšni diagrami, kot si ga dodal nimajo smisla, ker so preveč zamudni ... --Igor 16:38, 15 jun. 2005 (CEST)

Hm Igor, bližnja prihodnost ali pa ti morda voziš klaso optimist? --AndrejJ 07:22, 16 jun. 2005 (CEST)
He, he, Andrej. Kaj je res za leto 2027 napovedana nova izdaja Slovenskega pravopisa? Sem mislil, da je to bolj za hec. Sicer pa ker si/smo navalil/i na to leto, bi lahko poimenovali novo časovno dobo - kakopak 'Andrejeva doba', ki bi štela od tega leta. --xJaM 12:03, 16 jun. 2005 (CEST)

Klaso optimist seveda! :) Tudi zaradi mojega vztrajnega »teženja« za uvedbo FEN in PGN zapisa pri izrisu šahovskih položajev v WikiTex je Peter Danenberg opravil več kot odlično to nalogo. Torej je skoraj vse nared, da se WikiTex z novimi možnostmi uvede v vse Wikipedije. Pogoj za to je postavil Brion Vibber in sicer, da se doda še chroot zaščita, ki pa je s strani Danenberga planirana za WikiTex 1.1, ki naj bi izšel v bližnji prihodnosti - beri, to poletje. Torej se že prav optimistično veselim novih prihajajočih možnosti Wikipedije, ker se bom lahko zopet z novim elanom lotil zadev, ki sem jih prav zaradi teh razlogov pustil odprte. --Igor 13:00, 16 jun. 2005 (CEST)