Pogovor:Viski

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Bivši izbrani članek Članek je bivši izbrani članek. Na razpolago sta prvotna stran nominacije (za starejše članke glej arhiv predlogov) in razlog, zakaj je članek izgubil oznako.


Se mi zdi, da se zadnje čase za malt uveljavlja prevod sladni viski in celo sladnik, kar se mi zdi posrečeno. To bi bilo dobro vasj omeniti, če ne bi bilo sploh bolje, povsod prevesti. Sicer pa odlično geslo, takoj sem si natočil enega :) --IP 213 11:05, 8 junij 2006 (CEST)

Izraz sem sicer zasledil vendar se mi zdi precej neposrečen in poznan le poznavalcem. Je pač tako, da na steklenicah, ki bodo prišle ljudem pod roke pač ne bo nikjer napisan noben od obeh izrazov. Lahko pa dopolniš, jasno! Pa cheers!--Rude 11:41, 8 junij 2006 (CEST)

Hi! I don't speak Slovenian, so I have to write in English. I don't know how this article can be featured, when it doesn't site any sources or references. I think that you should put it off the featured articles list. Bye... (Pišem na engleskom, zato što ne znam da li neko od vas razume srpski. Pozdrav za sve slovenačke Vikipedijance.)