Pogovor:Seznam televizijskih postaj v Sloveniji

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Info TV (Novo mesto)? Nacionalna postaja? Prvič slišim! Kakšen vir? Kolikor vem je v NM samo lokalni "Vaš kanal" [1] --AndrejJ 20:41, 21 avgust 2005 (CEST)

Info TV je prva televizija v Sloveniji, ki predvaja novice 24 ur na dan, vsakih 15 minut.. Smo jo pred kratkim dobili v Gorici, pa na Koroškem sem jo tudi opazil, v Ljubljani je tudi.. Glede sedeža te postaje je pa tako.. Lastnik te postaje je Kabelska produkcija Novo mesto (vsaj glede na zasluge ob koncu novic), pri čemer mi logika pravi, da je njihov sedež v Novem mestu. Bi z veseljem objavil kakšne konkretne dokaze, vendar njihova stran je še v izdelavi.. http://www.infotv.si/ Glede na vsebino programa se mi je zdelo prav, da jih postavim pod nacionalne postaje, poleg tega je na voljo na Koroškem, Primorskem ter v Ljubljani (kar sem jaz preveril, gotovo pa še drugod po Sloveniji)..
Je pa res, da je relativno nova zadeva, tako da lahko zato še nisi slišal zanjo.. edolen1 01:49, 22 avgust 2005 (CEST)

Imam občutek da nimajo nobenega oddajnika in da so samo pri kabelskih operaterjih. --Janez Novak 06:31, 22 avgust 2005 (CEST)

V redu, ampak nacionalna TV? To je samo RTV SLO (vsaj dokler ne bo "spravljena v red" ...).
Obstaja pa res kar nekaj kabelskih TV. --AndrejJ 08:51, 22 avgust 2005 (CEST)

No, imaš prav, edina "taprava" nacionalna televizija je RTV Slovenija. Jaz sem hotel le ločiti lokalne postaje od postaj, ki oddajajo po celotni Sloveniji, samo se nisem mogel spomniti nobenega boljšega izraza.. edolen1 13:50, 22 avgust 2005 (CEST)

Glede na podatke s spletne strani http://www.infotv.si/ je sedež televizije v Ljubljani, zato sem to popravil. --Blazv 13:15, 23 marec 2007 (CET)