Pogovor:Seznam slovenskih klavirskih pedagogov

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

tukajle bi bil boljši naslov SLOVENSKI klavirski pedagogi, saj so z izjemo, kjer sem dal *, vsi slovenci, delujejo pa vsi pri nas (očitno so sotran sestavili kakšni pianisti)

(+ tudi že link iz strani PEDAGOG)

Treba je popraviti napis na začetku članka; načrtovan je bil vseh narodnostih, "toda" vnašali so se le naši. LP, --Klemen Kocjančič 20:45, 15 maj 2005 (CEST)

Sem prepričan, da bo dolgoročno 90-95% slovenskih (vsaj kar se tiče rubrike klavirskih) pedagogov. Zna biti nepregledno veliko praznih linkov potem na strani (če bi bilo za vse nardonosti).. Razen če bo kdo prevajal iz kakšne tuje wikipedije. Ali se to dela? --Ziga

Ja, imamo kar dosti uporabnikov, ki so "specializirani" za prevajanje iz tujih WP. V bistvu je to zelo dobra poteza, saj se tako povezuje znanje iz različnih držav sveto o eni stvari. lP, --Klemen Kocjančič 08:44, 16 maj 2005 (CEST)

Glede na to, da se nismo odločili samo za slovenske pedagoge, predlagam da seznam dopolnimo z ostalimi pomemnimi pedagogi iz bivšega jugoslovanskega prostora. Namreč, mnogi med njimi so profesorji pianistov in pedagogov, ki danes živijo in delujejo v Sloveniji (Arbo Valdma, Matusja Blum, Svetislav Stančić, Vladimir Krpan, Pavica Gvozdić, Igor Lazko itd). Sam bi poskrbel za članke. Povejte mnenja. LP --Sven

Glede na naslov članka lahko vpišeš vse zgoraj naštete ljudi. LP, --Klemen Kocjančič 11:33, 10 jun. 2005 (CEST)