Pogovor:Prva pomoč

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Medicina  
ikona wikiprojektaTa članek spada v delokrog WikiProjekta Medicina, ki priporoča, da so biomedicinske informacije v vseh člankih podprte z zanesljivimi medicinskimi viri. Za podrobnosti obiščite projektno stran ali postavite vprašanje na Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Medicina.
??? Ta članek še ni prejel ocene po lestvici kakovosti projekta.
 ???  Ta članek je bil ocenjen kot neznane pomembnosti po lestvici ocenjevanja pomembnosti.
 

Naslov[uredi kodo]

Tile predlagani naslovi, ki se vsi začnejo z "Prva pomoč, (...)", se mi zdijo malo "čudni". Ali ne obstajajo kakšni boljši naslovi? LP, --Klemen Kocjančič 19:18, 20 julij 2005 (CEST)

Sem gruntal pa ne najdem nic pametnega. Lahko pa bi vse skupaj spravili v en clanek. Ti odloci ker si "veliki administrator" :) Jurij 19:53, 20 julij 2005 (CEST) .. Ali se lahko od kje drugje sklicujes tudi na podpoglavje clanka...Npr. Prva pomoc - kacji pik Jurij 19:56, 20 julij 2005 (CEST)

Zdravstveni vodnik sodi na wikibooks:, ne v enciklopedijo. --romanm (pogovor) 19:58, 20 julij 2005 (CEST)

Hm, hm... Ali je problem, ce je clanek o kacjem piku ali umetnem dihanju v enciklopediji, saj ima le ta neskoncni volumen. Po tej logiki bi morali tudi fiziko in druge teme obravnavati v Wikiknjigah. Wkikikniige so po mojem dobrodosle za studij, vse znanje iz knjig, pa bi moralo biti opisano vsaj delno tudi v Wikipediji - vkljucno s kuharskimi recepti. Saj v bistvu v elektronski enciklopediji nic ne motijo, medtem ko bi v tiskani verziji taka enciklopedija tehtala tone in tudi uporabnik bi se v dveh do treh potezah iskanja kasneje priblizal iskanemu pojmu, se v elektronski verziji skoraj enako hitro priblizas iskanemu pojmu neglede na kolicino podatkov. Jurij 20:24, 20 julij 2005 (CEST)

Glede, kaj naj bo na WP, se še zmeram zgledujemo po klasičnih, tiskanih enciklopedijah. Tako je prišlo do nekaterih dogovoroc, kaj spada na WP, kaj pa na druge projekte Wiki. Npr. recepti ne spadajo sem, čeprav jih nekateri kar dodajajo. LP, --Klemen Kocjančič 20:58, 20 julij 2005 (CEST)

Do konca[uredi kodo]

Ta članek je zanič. Nestrokoven, narobe napisan, slovnično slab. Če se že dotikate takih tem to speljite do konca. LP, Klemen Lipovšek

Tvoj komentar je zanič. Nestrokoven, narobe napisan, slovnično slab. Če se že dotikaš takih tem to spelji do konca.
Ali drugače: vabljen si k izboljšavam članka, ker se na prvo pomoč očitno spoznaš. --Andrejj 19:10, 26. januar 2009 (CET)[odgovori]
Vabljen k sodelovanju. --Yerpo Ha? 19:07, 26. januar 2009 (CET)[odgovori]

Krvavitve iz nosu[uredi kodo]

Ali niso včasih govorili, da je treba glavo nagniti nazaj, ne naprej? --Jambornik CCC 17:33, 23. marec 2009 (CET)[odgovori]

Glavo se nagne naprej. --Eleassar pogovor 09:24, 8. maj 2011 (CEST)[odgovori]