Pogovor:Paleontolog

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Če si fiziki in matematiki zaslužijo svojo stran, si jo tudi vsi drugi poklici. Vračam nazaj. LP, --Klemen Kocjančič 23:01, 30 september 2005 (CEST)

Opisana logika je torej:
Če smo znižali standard pri XY, ga pa znižajmo še pri ZZ.
Ta logika ima nadaljevanje:
Ups! Pri ZZ smo standard znižali malce bolj. Ga bomo pa pri WW še bolj!
In nadaljevanje ima svoj (prikriti?) kavelj:
Glej no, glej! Po teh standardih pa v našo enciklopedijo pašejo tudi moji znanci, kolegi in jaz!
Kaj novega bo glede na »paleontologijo« človek izvedel z branjem članka »paleontolog«, razen da je v tem članku slika, ki se jo zlahka prestavi v onega? Počasi mi te »zasluge« (kdo si kaj zasluži) že malo presedajo ... --romanm (pogovor) 23:15, 30 september 2005 (CEST)

Imaš verjetno prav Roman. PMM pa bi se verjetno dalo napisati dva spodobna in različna članka o paleontologiji in tudi o paleontologih samih. V članku o vedi bi pač pisali o tem, v članku o ljudeh, ki se ukvarjajo s tem, pa pač o tem. Morda bi kdo ven vrgel nek zapis o paleontologih (kaj vem, recimo to, kakšno opremo so uporabljali (saj to gre lahko tudi v paleontologijo, res), pa še kaj) iz člnaka o paleontologiji. Potem bo verjetno nastala še stran o »slovenskih paleontologih« in vice versa še o »slovenski paleontologiji«. Morda pa smo že na začeku pretiravali. Pač za razmislit še malo. --xJaM 00:47, 2 oktober 2005 (CEST)