Pogovor:Humphrey

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Kot kaže Janez ponovni trdi nekaj, kar ne velja oz. se mu ne zdi niti pogledati oz. preveriti, da so :en, :de in :fr precej dolgi in če bi preveril na spletu, bi našel veliko zadetkov o tem mačkonu. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 14:10, 21 marec 2006 (CET)

Seveda če imamo članke o Nemcih, ki so pobili vsaj tri zaveznike, potrebujemo tudi zelo obsežen članek o nekem mačkonu, ki lovi miši v neki hiši. Nismo niti Direkt, niti Slovenske novice niti kaj podobnega, da bi morali o tem mačkonu povedati vse kar so novinarji rumenega tiska naštepali. Smatram da informacija zadošča, tudi članke ki niso škrbine pa se da dopolniti. Ponovno bo brisal stub. --Janez Novak 14:27, 21 marec 2006 (CET)
Zadnjič. Ne mislim se iti urejevalne vojne kot pri članku Kontinentalna polica. --Janez Novak 14:33, 21 marec 2006 (CET)

Uaaa, kot kaže zdaj po Janezovem ne delam škrbin. Napredek... LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 14:45, 21 marec 2006 (CET)


Klemen ne obračaj besed in govori o tistem kar se na neki strani govori. Nikdar in nikjer nisem napisal da ne delaš extremnega števila nano in piko šjbin. Edino kar explicitno trdim v tem pogovoru je da je za nekega mačkona več kot dovolj povedano. Pa čeprav je mačkon nekega ministrskega predsednika, ki ga je Buši nategnil, da je poslal svoje vojake v Irak. --Janez Novak 15:30, 21 marec 2006 (CET)

Joj, Janez, saj bi te razumel, če ne bi naredil nobene škrbine, ampak po tem, ko si naredil kar lepo število enostavčnih nanoškribn tipa Gerontokracija in po najnovejši domislici, ko kar skeniraš leksikon (in seveda kršiš avtorske pravice, a seveda ti si nad tem),..., bodi rajši tiho. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 15:56, 21 marec 2006 (CET)


Pri raznih *kracijah mi je bila najbolj všeč soldatokracija (ali vojna demokracija - bolj verjetno). Vladavina nekaj ali enega vojaka. Diplomanti FDV ali kako se ta šola že imenuje imajo tu prednost. Glejte JJ. --Janez Novak 16:06, 21 marec 2006 (CET)

Janez, glej na to malo bolj pozitivistično in bodi zmožen zaznati zametke napredka ;-). Članek začuda presega nivo nanoškrbine, obsega pa, saj ne boš verjel, eno samo samcato kategorijo (ki bi jo jaz osebno sicer razširil v kakšne "Znamenite živali"), Nobenih Skoteni leta..., Poginuli leta..., Lovci na glodalce, Thatcherčini, Majorjevi in Blairovi mački, Prvi mački Downing Streeta, mačke take in take pasme, pokopani na tem in tem mačjem pokopališču ipd. :-) --Heretik 20:20, 21 marec 2006 (CET)

Pst! Ne kliči vraga! --Eleassar pogovor 20:39, 21 marec 2006 (CET)
Če ne bi gledal pozitivistično na to kar nastaja iz našega Wikija bi šel že pred ćasom še enkrat v penzjon - Wikipedistićni. Brez penzije seveda ampak miren. Pa sem zastrupljen. Nisi opazil da je edina kategorija RDEČA. Zgodovinska mačka? Morda je v tisti bajti v Vašingtonu (ne vem točno kako to pišejo kavbojci) tudi sedaj ali je bil kakšen mačkon. Tako da bosta vsaj dva. Pa še egipčanske damo lahko zraven in bo ena od obsežnejših kategorij. Glede na opozorilo ki ga je napisal Eleassar pa bi bilo nujno ta članek takoj kriptografsko obdelati. Pa ne z eno od zamenjalnih šifer. Bodimo optimisti, vreme se boljša, minister za reforme je odstopil, Jakovič na žalost ne namerava kandidirati za župana, zamenjali so še nekaj uprav, ... Lep pozdrav in otimizem želim. --Janez Novak 20:56, 21 marec 2006 (CET)