Pogovor:Gwindor

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Kvaliteta članka[uredi kodo]

Ma ne se hecat dragi pisci, takšni članki niso ničemur podobni. In naj nikar ne slišim, da jih lahko tudi sam popolnim, če mi niso všeč; bolje je namreč, da takšnih člankov sploh ni. Za začetek mi članek postreže s podatki, da je Gwindor, katerega definicijo iščem, "globoki vilin", "sin Guilina" in "princ Narghtr*$#?ja", da je "začel bitko neštetih solza" in da je "imel brata "Gelmirja". In še to, da je umrl v neki XY?#"&% bitki. Pa mi povejte, kako naj si pomagam z naštetimi podatki, ko pa mi sam zase prav noben ne pove ničesar. Dajmo se počasi zresnit, no. | Tcie 04:47, 4 junij 2006 (CEST)

Morda bi za začetek preverili, kaj mora biti najprej navedeno v članku, kar v angleško Wikipedijo, preden se spravimo pisat takšne neumnosti. Tam je namreč lepo vidno, kako vsi ljudje ne vedo, da je Gwindor lik Tolkienove mitologije in da jim za začetek velja obrazložit to dejstvo. In seveda po tem kopitu dalje. | Tcie 04:50, 4 junij 2006 (CEST)

To, da članek sodi v Tolkienovo mitologijo, piše v prvi povedi spoilerja. --matijap | pogovor 14:41, 4 junij 2006 (CEST)

Bi rekel, da se Tolkienov spoiler uporablja preveč radodarno. Kako lahko komu pokvari branje podatek, da je bil ta in ta brat od nekoga drugega in je naredil to pa to? Raje bi popravil uvodne stavke, spoiler naj pa ostane pri knjigah in filmih. --Tone 14:56, 4 junij 2006 (CEST)