Pogovor:Franc Zadravec

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenski literarni zgodovinarji v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Pozdravljeni! Rečeno je bilo naj pustimo kako sled. Popravila sem nestična dvopičja v levostična in namesto dvopičij za avtorji posameznih del napisala pike. Več nisem naredila, naj kaj ostane še za druge. --Tinika 20:22, 29 november 2006 (CET)

Živjo! Hvala za popravke. Nimam interneta, zato tudi nisem pogosto na Wikipediji, da bi urejala stvari sproti. Moram dopolniti še bibliografijo in popraviti nekaj stvari.

Živjo. Popravila sem manjšo napako. Napisano je bilo: po končani murskosoboški gimnazija pa sem dala gimnazijo v pravilen sklon. Jessa 12:04, 16 december 2006 (CET)

Mogoče bi lahko spremenila še začetek življenjepisa, ker se podatki ponavljajo (datum, kraj rojstva). Lep pozdrav! Ansaj

Se mi zdi, da imamo vsi več ali manj isto napisan datum in potem omenjen še na začetku življenjepisa. Pa tudi zgleda bolj šolsko, tako kot večina stvari na Wikipediji.--Peterkova 16:08, 13 marec 2007 (CET)