Pogovor:Dokimijski beli marmor

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dokimenijski beli marmor[uredi kodo]

Pozdravljeni, članek Dokimenijski beli marmor je še v procesu nastajanja in slogovni popravki, ki jih je deležen, pri tem povzročajo zmedo. Opazila sem, da so v članku nekateri podatki, ki sem jih izbrisala zaradi netočnosti ali preprosto zato, ker so napačni, obnovljeni. Prosila bi za pojasnilo. Lep pozdrav, --Cehbarbara 22:12, 13 maj 2007 (CEST).

Jaz sicer nisem urejal tega članka, vendar v Wikipediji velja, da lahko članke ureja kdor koli (razen ob rezervaciji za največ nekaj ur s predlogo {{v delu}}). Sicer pa hvala lepa za podatke. Prosil bi te le, da pišeš povzetke urejanj.
Kdor je dodal vsebino, ki je napačna, naj seveda pojasni, čemu. Naveden je v zgodovini članka. Ziga? --Eleassar pogovor 08:55, 14 maj 2007 (CEST)

No, končno se je nekdo oglasil. Se mi je že zdelo, da te članke pišejo duhovi, na vsa slogovna opozorila namreč nobenega odgovora.

Kakor je razvidno iz zgodovine, nisem ničesar novega dodal. Sem pa zmanjšal emisijo trde slovenščine in predlogih stavkov; predvsem pa urejevalcem marmorja, na čelu z Barbaro Ceh, dal primer, kako je članek slogovno urejen. Upam, da bodo odslej znali sami urediti članke. (Zamenjani vrstni red stavkov oz. odstavkov NI dodajanje, pač pa smiselna ureditev v miselni tok - naslovna vrstica, ki sem ti jo že zdavnaj začel: "marmor je..." je bila še kar prazna. Zdaj jo sestavlja besedilo nekdanjega "opis" in "ime". Torej, Barbara in ostali: naredite dobro, da se ne bo treba še ostalim wikipedistom ukvarjati z marmorji. Slogovno pravilno začnite pisati že takoj! Ko boste pokasirali ocene, člankov takoalitako nihče od vas ne bo več povohal. (predvidevam) lp., Ziga 09:24, 14 maj 2007 (CEST)