Pogovor:Bilirubin

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Medicina  
ikona wikiprojektaTa članek spada v delokrog WikiProjekta Medicina, ki priporoča, da so biomedicinske informacije v vseh člankih podprte z zanesljivimi medicinskimi viri. Za podrobnosti obiščite projektno stran ali postavite vprašanje na Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Medicina.
??? Ta članek še ni prejel ocene po lestvici kakovosti projekta.
 ???  Ta članek je bil ocenjen kot neznane pomembnosti po lestvici ocenjevanja pomembnosti.
 

Manjka definicija[uredi kodo]

Manjka definicija, kaj sploh je bilirubin. lp, --matijap | pogovor 13:09, 16 avgust 2005 (CEST)

Prepisano[uredi kodo]

Del članka, ki sem ga pravkar odstranil, je bil prepisan s Popovih zdravnikov. --romanm (pogovor) 14:08, 16 september 2005 (CEST)

Prispevek dr. Beovićeve na Popovih zdravnikih[uredi kodo]

To kar je dr. Beovićeva napisala na Popovih zdravnikih ni nekaj novega oz. ona tega ni odkrila. To so splošna dejstva. Kako smo lahko 100% prepričani, da tudi ona tega ni prepisala iz kakšne medicinske knjige? Ampak ker se ne sme prepisovati, sem tudi dosedanji članek zbrisal, ker sem ga "ukradel" z Yahoo! Health.

lp J_donne

Za nas je popolnoma enako, če ga je prepisala ali pa napisala sama, saj v nobenem primeru nimamo nikakršnega potrdila, da je besedilo objavljeno pod dovoljenjem GFDL, dano v javno last ali karkoli podobnega, kar je za nas sprejemljivo. lp, --matijap | pogovor 00:47, 17 september 2005 (CEST)

J_donne, hvala, da si nas opozoril, da je članek prepisan. Zdaj sem ga izbrisal in sam prevedel uvodni del članka en:Bilirubin, kar se sme, ker je članek pod GFDL. V bodoče pa seveda ne boš prispeval prepisanih besedil, kajneda? --romanm (pogovor) 02:14, 17 september 2005 (CEST)