Pogovor:Alojzija Zupan Sosič

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenski literarni zgodovinarji v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Zdravo! Mislim, da se bosanskohercegovski piše z vezajem (bosansko-hercegovski). Če je seveda mišljena Bosna in Hercegovina in če dr. Sosičeva ne loči npr. bosanskih Hercegovcev od srbskih (če kaj takega sploh obstaja, kar ne verjamem). Kolikor vem, Hercegovci načeloma zviška gledajo na Bosance, in so precej občutljivi na to, da jih ljudje enačijo. Poloncic 17:23, 14 februar 2007 (CET)


Oj. Pa mi je le uspelo prebrati tvoje pomisleke. Hvala zanje. V bistvu sem kar po njej povzela naslov projekta, ker verjetno gre za uradni naslov in ga zato nisem nič spreminjala. V bistvu ne bi znala odločiti, ker je tam cela zmešnjava (srbski in hrvaški Bosanci pa še Hercegovci, muslimani ...). Bi jo morala vprašati.


Hvala gospodu/gospodiču, ki mi je pomagal oblikovati sliko. Prejšnjo sem hotela menjati, a nisem takoj našla pravega načina za oblikovanje slike. Iskala bi ga v tem vikendu. Hvala, ker si mi prihranil delo.

Pri 2002-2004 sem zamenjala pomišljaj z vezajem. LP, NatasaS 17:28, 21 marec 2007 (CET)