BS.Player

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Skoči na: navigacija, iskanje
BS.Player 2.xx - glavno okno, EQ in preobleka ML

BSPlayer (BorisSoftware Player) je večpredstavnostni predvajalnik za operacijski sistem MS Windows, ki ga je naredilo slovensko podjetje AB Team. Omogoča predvajanje vseh uveljavljenih formatov medijskih datotek, kot so AVI, MPEG, MKV, Matroska, ASF, QuickTime, MP4, WAV, MP3... Program je preveden v več kot 60 jezikov.

BSPlayer, kot tudi večina ostalih medijskih predvajalnikov, zahteva za predvajanje nameščene ustrezne kodeke in spliterje. Obstajata dve različici BSPlayerja: FREE in PRO.

Trenutna različica podpira operacijske sisteme MS Windows: Windows 7, Windows 2000, XP in Vista, medtem ko starejše različice podpirajo tudi Windows 98 in Windows ME.

Zadnja različica[uredi | uredi kodo]

Zadnja verzija je 2.57 (december 2010). Vsebuje izboljšano podporo za BSPlayer control bar. Ta sedaj deluje s spletnim iskalnikom Google. Možno je avtomatsko nalaganje podnapisov iz interneta. Ne vključuje več priloženega adware programja, ampak je možno ob namestitvi zagnati še BSPlayer ControlBar (toolbar), ki omogoča dodatne funkcije pri uporabi programa BSPlayer.

Zunanje povezave[uredi | uredi kodo]