Slika:Timbre Verigar 15 Slovenie SHS 1918.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(1.352 × 1.384 točk, velikost datoteke: 1,62 MB, vrsta MIME: image/jpeg)


Timbre de 15 heller au type Verigar émis en 1918 dans les régions slovènes de l'État des Slovènes, Croates et Serbes. Dessiné par Ivan Vavpotič. Timbre personnel scanné par User:Sebjarod, septembre 2006.

Licence : domaine public.


Stamp from the Verigar issue issued 1919 in the Slovenian regions of the State of Slovenes, Croats and Serbs. Design : Ivan Vavpotič. Personal item scanned by User:Sebjarod, september 2006.

Licence : public domain.


To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

Avtor je umrl leta 1943, zato je to delo v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 75 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike. Upoštevajte, da v nekaterih državah avtorske pravice trajajo več kot 75 let: v Mehiki trajajo 100 let, v Kolumbiji 80 let. V teh državah, to delo morda še ni v javni lasti, saj poleg tega tam tudi ne velja pravilo krajšega trajanja. V Slonokoščeni obali trajajo avtorske pravice 99 let, vendar tam pravilo krajšega trajanja velja.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno11:53, 26. september 2006Sličica za različico 11:53, 26. september 20061.352 × 1.384 (1,62 MB)SebjarodTimbre de 15 heller au type Verigar émis en 1918 dans les régions slovènes de l'État des Slovènes, Croates et Serbes. Dessiné par Ivan Vavpotič. Timbre personnel scanné par User:Sebjarod, septembre 2006. Licence : domaine

Globalna uporaba datoteke

Metapodatki