Slika:Max planck.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Max_planck.jpg(236 × 351 točk, velikost datoteke: 15 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: en:Max Planck
Vir

http://clendening.kumc.edu/dc/pc/planck.jpg (Clendening History of Medicine Library, University of Kansas Medical Center.

http://clendening.kumc.edu/dc/)
Avtor NeznanUnknown author
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
It is not necessary to request permission to use any of the images as available on the web site. However, we do request that you include the following credit line: Courtesy of the Clendening History of Medicine Library, University of Kansas Medical Center.
Druge različice File:Max Planck.png

Licenca

Public domain
Public domain
Avtorske pravice na tej sliki so se v Evropski uniji pretekle, saj je bilo objavljeno pred več kot 70 leti brez javnega razkritja avtorstva (anonimno ali psevdonimno) in avtor tudi ni bil razkrit v naslednjih 70 letih po prvi objavi.
EU
EU
Za uporabo predloge mora slika izpolnjevati naslednja pogoja:
  1. Gradivo je bilo objavljeno pred več kot 70 leti.
  2. V naslednjih 70 letih dejanska istovetnost prvotnega avtorja v zvezi s to sliko ni bila razkrita.

Slike, ki katerega od navedenih pogojev ne izpolnjujejo, ne smejo biti označene s to predlogo.

Navedeni morajo biti razumni dokazi, da avtorjevo ime (npr. ime prvotnega fotografa, slikarja) v naslednjih 70 letih po objavi dela v zvezi z uveljavljanjem avtorskih pravic na njem ni bilo razkrito. Dela, ki leta 1996 v državi izvora še niso bila v javni domeni, morajo biti dodatno označena s predlogo {{Not-PD-US-URAA}}.

English | español | français | italiano | македонски | മലയാളം | sicilianu | slovenščina | 中文 | +/−

Slika je v javni domeni, saj je zgolj mehanska preslikava ali fotokopija izvirnika, ki je v javni domeni, ali pa je - po dostopnih informacijah - preveč podobna taki preslikavi ali fotokopiji, da bi bila lahko zaščitena z avtorskimi pravicami. Izvirnik sam je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
Delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni, saj je bilo objavljeno (ali registrirano pri Uradu za avtorske pravice ZDA) pred 1. januarjem 1929.

Oznaka je prirejena za uporabo v primerih, ko je treba izjaviti, da je vsaka izboljšava (npr. poprava osvetlitve, kontrasta, barv, ostrine) sama po sebi nezadostna, da bi tvorila nove avtorske pravice. Uporabi se lahko povsod, kjer ni znano, ali so bile napravljene izboljšave, kot tudi takrat, ko so izboljšave jasne, vendar ne zadostujejo za novo avtorsko delo. Za znane neobdelane preslikave lahko uporabite oznako {{PD-old}}. Uporaba predloge {{PD-scan}} je opisana na strani Commons:When to use the PD-scan tag.


Opomba: oznaka se uporablja samo pri preslikavah in fotokopijah. Pri fotografijah izvirnikov v javni domeni od daleč se morda lahko uporabi oznaka {{PD-Art}}. Več o njej je razloženo na strani Commons:When to use the PD-Art tag.

Izvorni dnevniški zapis naložitve

File history in de wikipedia:

  • 20:17, 15. Apr 2005 by Stern 236 x 351 (15.836 Byte) (aus der ursprünglichen Bildversion extrahierter Teilbereich. Nachbearbeitet. Lizenz unverändert.)
  • 15:00, 14. Jul 2004 by Necrophorus 302 x 574 (20.286 Byte)

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno10:30, 27. april 2005Sličica za različico z datumom 10:30, 27. april 2005236 × 351 (15 KB)LzurMax Planck from wp-de and http://clendening.kumc.edu/dc/ {{PD}}

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

Metapodatki