Slika:John Stuart Mill signature.svg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(datoteka SVG, v izvirniku 585 × 121 slikovnih točk, velikost datoteke: 26 KB)


Opis

Signature of John Stuart Mill

Datum
Vir Bonhams
Avtor John Stuart Mill
Created in vector format by Scewing
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, v Jamajka 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in Samoi trajajo 75 let. V Slonokoščeni obali se avtorske pravice iztečejo po 99 letih, v Hondurasu pa po 75 letih od avtrjeve smrti, vendar v teh državah velja pravilo krajšega trajanja. Avtroske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno06:42, 1. februar 2014Sličica za različico 06:42, 1. februar 2014585 × 121 (26 KB)Scewing{{Information |Description=Signature of John Stuart Mill |Source=[http://www.bonhams.com/auctions/18992/lot/124/ Bonhams] |Date={{date|1873|3|20}} |Author=John Stuart Mill <br> <small>'''''Created in vector format by Scewing'''''</smal...

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji:

Metapodatki