Slika:Gustavus Adolphus at the Battle at Breitenfeld.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Gustavus_Adolphus_at_the_Battle_at_Breitenfeld.jpg(381 × 481 točk, velikost datoteke: 72 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Povzetek

Gustav II Adolph at the Battle at Breitenfeld
Umetnik/izdelovalec
neznan
Naslov
Gustav II Adolph at the Battle at Breitenfeld
Datum 17.. stoletje
date QS:P571,+1650-00-00T00:00:00Z/7
Medij slika
neznan
Vir posnetka/Fotograf Uploaded by: sv:User:Den fjättrade ankan

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno10:36, 30. marec 2005Sličica za različico 10:36, 30. marec 2005381 × 481 (72 KB)NkGustav II Adolph at the Battle at Breitenfeld from Swedish Wikipedia '''Source:''' en:Image:Gustavus Adolphus at the Battle at Breitenfeld.jpg '''Uploaded by:'' [[:en:User:Den_fj%E4ttrade_ankan]] {{PD-art}} Category:Swedish Royalty

To datoteko uporablja več kot 100 strani. Naslednji seznam obsega samo prvih 100 strani, ki uporabljajo datoteko. Na razpolago je tudi popoln seznam.

Globalna uporaba datoteke