Slika:Gustavus Adolphus at the Battle at Breitenfeld.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Gustavus_Adolphus_at_the_Battle_at_Breitenfeld.jpg(381 × 481 točk, velikost datoteke: 72 KB, vrsta MIME: image/jpeg)

Povzetek[uredi]

Umetnik/izdelovalec
Unidentified painter
17th-century portrait painting of men, with Unspecified, Unidentified or neznan artist, location and year.
neznan
Naslov
Gustav II Adolph at the Battle at Breitenfeld
Datum 17.. stoletje
date QS:P,+1650-00-00T00:00:00Z/7
Medij slika
neznan
Vir posnetka/Fotograf Uploaded by: sv:User:Den fjättrade ankan

Licenca[uredi]

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno10:36, 30. marec 2005Sličica za različico 10:36, 30. marec 2005381 × 481 (72 KB)NkGustav II Adolph at the Battle at Breitenfeld from Swedish Wikipedia '''Source:''' en:Image:Gustavus Adolphus at the Battle at Breitenfeld.jpg '''Uploaded by:'' [[:en:User:Den_fj%E4ttrade_ankan]] {{PD-art}} Category:Swedish Royalty

Na to datoteko se povezuje več kot 100 strani. Naslednji seznam obsega samo prvih 100 strani, ki se povezujejo na datoteko. Na razpolago je tudi popoln seznam.

Globalna uporaba datoteke