Slika:Great Seal of North Dakota.svg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(Datoteka SVG, nominalno 398 × 398 pikslov, velikost datoteke: 207 KB)


Povzetek

Opis
English: Great Seal of North Dakota, designed in 1987 by Lili Stewart.
Datum
Vir

https://pixabay.com/vectors/seal-north-dakota-symbol-region-42770/

Avtor Lili Stewart

Licenca

Ta datoteka je iz Pixabaya, kjer jo je ustvarjalec izrecno ponudil pod licenco Creative Commons Zero (glej tukaj). File-ID: 42770

Note: On 9. januarja 2019, Pixabay switched the old sitewide license for all uploads from Creative Commons CC0 to Pixabay licenca which does not meet the free content licensing requirements for Commons. Therefore, media published on Pixabay from 9. januarja 2019 onwards is not considered to be freely licensed and can't be accepted on Commons. Files uploaded to Commons after this date should be subject to careful license review, verifying that the publication date on Pixabay is prior to 9. januarja 2019.
Creative Commons CC-Zero Datoteka je na voljo pod licenco Creative Commons Univerzalna izročitev v javno domeno CC0 1.0
Oseba, ki je delo povezala s tem dovoljenjem, je dala svoje delo v javno domeno z opustitvijo vseh svojih pravic do dela po vsem svetu pod avtorskim pravom, vključno z vsemi povezanimi in sorodnimi pravicami, v obsegu, kot ga dopušča zakonodaja. Delo lahko kopirate, spreminjate, razširjate in izvajate, tudi v gospodarske namene, ne da bi morali zaprositi za dovoljenje.

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
To delo je v javni domeni, ker je bilo objavljeno v Združenih državah Amerike med letom 1978 in 1. marcem 1989 brez opombe o avtorskih pravicah, avtorske pravice na njem pa nato v 5 letih niso bile registrirane pri Uradu ZDA za avtorske pravice. Razen če je od smrti avtorja preteklo več let, je to delo v državah ali na območjih, ki za ameriška dela ne uporabljajo pravila krajšega trajanja, kot so Kanada (50 let p. s. a.), celinska Kitajska (50 let p. s. a., ne velja za Hongkong ali Makav), Nemčija (70 let p. s. a.), Mehika (100 let p. s. a.), Švica (70 let p. s. a.) in druge države z individualnimi pogodbami, avtorskopravno varovano. Za nadaljnjo razlago glejte to stran.

Deutsch  English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  中文  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/svg+xml

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno04:24, 3. januar 2024Sličica za različico z datumom 04:24, 3. januar 2024398 × 398 (207 KB)Illegitimate BarristerUploaded a work by Lili Stewart from https://pixabay.com/vectors/seal-north-dakota-symbol-region-42770/ with UploadWizard

Datoteka je del naslednjih 2 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki