Slika:Federalpalace-dome.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(2.048 × 1.327 točk, velikost datoteke: 1,83 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis Le dôme du Palais fédéral avec les armoiries des cantons (celles du canton du Jura sont en dehors de la photo).
Datum
Vir Swiss Parliament, http://www.parlament.ch/Poly/Download_Fotos/in-pg-kuppelhalle-2-g.jpg , linked from http://www.parlament.ch/e/homepage/in-fotografien.htm
Avtor Peter Mosimann
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
The Swiss Parliament allows reuse of its images of the federal palace (interior and exterior) without restriction
Druge različice

Licenca

Imetnik avtorskih pravic na tem delu vsakomur dovoljuje uporabo v kateri koli namen, vključno z neomejenim razširjanjem, pridobitno uporabo in spreminjanjem.

Prosimo, preverite vir, da se prepričate, ali to res drži. Zlasti upoštevajte, da objava na Internetu enako kot katera koli druga objava sama po sebi še ne pomeni dovoljenja za razširjanje. Datoteke brez upravičenega dovoljenja je treba označiti s kodo {{subst:npd}}.

Opombe k uporabi:
• Če je za delo zahtevan pripis avtorja, uporabite predlogo {{Attribution}}.
• Če gre za vaše lastno delo, uporabite predlogo {{Cc-zero}}.

VRT Wikimedia

To delo je prosto in ga lahko uporablja kdor koli za kakršen koli namen. Če želite uporabiti to vsebino, vam ni treba zaprositi za dovoljenje, pod pogojem, da upoštevate morebitne licenčne pogoje, ki so navedeni na tej strani.

Fundacija Wikimedia je prejela e-pošto, ki potrjuje, da je imetnik avtorskih pravic odobril objavo pod pogoji, omenjenimi na tej strani. To korespondenco je pregledal član Ekipe prostovoljcev za odgovore (VRT) in je shranjena v našem arhivu dovoljenj. Korespondenca je  zaupanja vrednim prostovoljcem na voljo kot kartica št. 2006011910006464.

Če imate vprašanja o arhivirani korespondenci, uporabite obvestilni panel ekipe VRT. Povezava kartice: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2006011910006464
Poiščite druge datoteke iz iste kartice: SDC query (SPARQL)

In addition, this image is covered by the blanket licensing for all images from the website of the Swiss Federal Assembly:

This image is from the web site of the Swiss Federal Assembly, the parliament of Switzerland.

It can be used by anyone for any purpose, provided that the source of the image, http://www.parlament.ch, is properly attributed.

© Imetnik avtorskih pravic na tej datoteki, Swiss Federal Assembly, dovoljuje vsem, da jo uporabljajo v kateri koli namen, pod pogojem, da je imetnik avtorskih pravic pravilno naveden. Dovoljeni so razširjanje, izpeljana dela, pridobitna uporaba in vsaka druga uporaba.

VRT Wikimedia

To delo je prosto in ga lahko uporablja kdor koli za kakršen koli namen. Če želite uporabiti to vsebino, vam ni treba zaprositi za dovoljenje, pod pogojem, da upoštevate morebitne licenčne pogoje, ki so navedeni na tej strani.

Fundacija Wikimedia je prejela e-pošto, ki potrjuje, da je imetnik avtorskih pravic odobril objavo pod pogoji, omenjenimi na tej strani. To korespondenco je pregledal član Ekipe prostovoljcev za odgovore (VRT) in je shranjena v našem arhivu dovoljenj. Korespondenca je  zaupanja vrednim prostovoljcem na voljo kot kartica št. 2016030410008521.

Če imate vprašanja o arhivirani korespondenci, uporabite obvestilni panel ekipe VRT. Povezava kartice: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2016030410008521
Poiščite druge datoteke iz iste kartice: SDC query (SPARQL)

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

20. maj 2003

Nikon D1X angleščina

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno01:47, 20. januar 2006Sličica za različico z datumom 01:47, 20. januar 20062.048 × 1.327 (1,83 MB)SchutzSource: Swiss Parliament Image downloaded from http://www.parlament.ch/Poly/Download_Fotos/in-pg-kuppelhalle-2-g.jpg, linked from http://www.parlament.ch/e/homepage/in-fotografien.htm.

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki