Slika:Disderi 2.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(1.249 × 875 točk, velikost datoteke: 370 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Fotograf
creator QS:P170,Q515461
Opis
Français : Cadavres de Communards
English: Bodies of militants of the Paris Commune
Vir neznan
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno23:37, 1. september 2005Sličica za različico 23:37, 1. september 20051.249 × 875 (370 KB)RamaAndré Adolphe Eugène Disderi (1819 - 1889) {{francais}} Cadavres de Communards {{English}} Bodies of militants of the ''Commune de Paris'' {{PD}} category:Photograph category:André Adolphe Eugène Disderi category:Commune de Paris

Datoteka je del naslednjih 2 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji: