Slika:CongressVienna.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

CongressVienna.jpg(450 × 305 točk, velikost datoteke: 189 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Povzetek

Umetnik/izdelovalec
creator QS:P170,Q551132
Opis
English: The Congress of Vienna, 1814
Ελληνικά: «Το Συνέδριο της Βιέννης», πίνακας του Ιζαμπέ. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά προς δεξιά οι: Γουέλινγκτον, Λόμπου ντα Σιλβέιρα, Σαλντάνια ντα Γκάμα, Λέβενγιελμ, Νοάιγ, Μέττερνιχ, Λα Τουρ ντυ Πεν, Νέσελροντ, Ντάλμπεργκ, Ρασουμόφσκι, Στιούαρτ, Κλάνκαρτυ, Βάκεν, Γκεντς, Χούμπολτ και Κάθκαρτ. Καθήμενοι από αριστερά οι: Χάρτεμπεργκ, Πλμέλα, Κάστερκ, Βέσενμπεργκ, Λαμπραντόρ, Τελεϋράνδος και Στάκελμπεργκ.
Datum 1815
date QS:P571,+1815-00-00T00:00:00Z/9
Sklici [1]
Vir

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni lasti iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni lasti in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne lasti«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni lasti je torej tudi ta fotografska reprodukcija.

Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:27, 9. julij 2006Sličica za različico 16:27, 9. julij 2006450 × 305 (189 KB)TT1== Summary == Probably painted by Jean-Baptiste Isabey in 1819. [http://www.napoleonexhibit.com/item.php?id=142] {{PD-old}} == Licensing == {{PD-old}}

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.