Revija Moje delo

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Revija Moje delo je prva slovenska karierna revija, izdajajo jo pri portalu MojeDelo.com. Namenjena je vsem, ki se zavedajo pomena usmerjenega razvoja lastne kariere. Je mesečnik v nakladi 3.500+ izvodov.

Revija vsebuje stalne rubrike, kot so osrednji intervju, vpogledi (izjave uspešnih Slovencev na izbrano temo) in druge teme s področja kariernega razvoja. Vsaka številka vsebuje tematski sklop vsebin z izbranega področja razvoja kariere.

Bralci revije so predvsem osebe, ki jih zanima razvoj lastne kariere in želijo uspeti, zanimajo jih sodobni trendi tako v poslovnem kot tudi zasebnem življenju, pazljivo izbirajo in vzdržujejo svoj življenjski slog.

Revijo redno prejemajo vsi naročniki revije (posamezniki in vodilna slovenska podjetja), naročniki nadgrajenih kariernih storitev www.mojedelo.com in vsi, ki za izobraževanje prek www.portalznanja.com porabijo več kot 400 EUR. Vsak mesec revijo prejme tudi več kot 1.000 oseb, ki v večjih podjetjih odločajo o zaposlovanju in izobraževanju zaposlenih.

Revija je mesečnik, izhaja vedno prvi ponedeljek v mesecu. Povprečna naklada je 3.500 izvodov, posamezne številke dosežejo naklado do 12.000 izvodov.