Safari (spletni brskalnik): Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
VolkovBot (pogovor | prispevki)
m robot Dodajanje: el:Safari
mBrez povzetka urejanja
Vrstica 1: Vrstica 1:
{{drugi pomeni|Safari (razločitev)}}
{{drugi pomeni|Safari (razločitev)}}


'''Safari''' je [[spletni brskalnik]], katerega razvilo je podjetje [[Apple]]. Prva izdaja kot [[Beta (programska oprema)|beta verzija]] je bila [[7. januar]]ja [[2003]] na [[MacOS]]-u, lastnem operacijskem sistemu. Od takrat je to privzeti brskalnik na njem. [[11. junij]]a [[2007]] je bila izdana še različica za [[Microsoft Windows]].
'''Safari''' je [[spletni brskalnik]], katerega razvilo je podjetje [[Apple]]. Prva izdaja kot [[Beta (programska oprema)|beta verzija]] je bila [[7. januar]]ja [[2003]] na [[MacOS]]-u, lastnem operacijskem sistemu. Od takrat je to privzeti brskalnik na njem. [[11. junij]]a [[2007]] je bila izdana še različica za [[Microsoft Windows]]. Brskalnik je nameščen na [[iPhone]]u in iPod Touchu.


== Zunanje povezave ==
== Zunanje povezave ==

Redakcija: 20:34, 7. december 2008

Safari je spletni brskalnik, katerega razvilo je podjetje Apple. Prva izdaja kot beta verzija je bila 7. januarja 2003 na MacOS-u, lastnem operacijskem sistemu. Od takrat je to privzeti brskalnik na njem. 11. junija 2007 je bila izdana še različica za Microsoft Windows. Brskalnik je nameščen na iPhoneu in iPod Touchu.

Zunanje povezave