Pogovor:Ignacij Merhar: Razlika med redakcijama

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Prigorica (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
Prigorica (pogovor | prispevki)
Zamenjava strani s/z 'Je članek o Ignaciju Merharju ustrezno napisan?'
Vrstica 1: Vrstica 1:
Je članek o Ignaciju Merharju ustrezno napisan?
Prosim dodajte sliko: http://www.ribnica.si/?lng=slo&vie=cnt&gr1=rib&gr2=ljuRibDol&gr3=&id=2005062210143468 in spodaj napišite Ignacij Merhar. Hvala.
Mi lahko malo bolj razložite navodilo, da bo treba članek bolj urediti. Prosim, če lahko sami dodate kategorije in sliko, ker jih jaz ne znam. Za besedilo bom poskrbel v prihodnjih dneh jaz, saj še zbiram gradivo za to. Če želite lahko napišem še članek o ribniškem polju.
Prosim za hiter odgovor

Na pisanje člankov se šele privajam. Ne vem zakaj vse takoj jemlete kot vandalizem. Prej sem se skoraj skregal z vami zaradi cerkve, sedaj pa se bom zaradi Ignacija Merharja. Sicer ne vem, kaj sem narobe napisal v članku Ignacij Merhar. 100 odstotno drži trditev, da je bil organizator slovenskega gasilstva. Bil je prvi, ki je začel poveljevati v slovenskem jeziku itd. Sicer pa je sramota, da ta članek ni bil že prej napisan. To je za Prigorico in vso Slovenijo zares velik mož, vi pa me tukaj pamet solite kaj je prav in kaj narobe. Sicer vam jaz posredujem le podatke, urejati pa jih morate vi. Ali pričakujete, da sem mojster na tem področju. Pripadam starejši generaciji, saj sem star 78 let in nimam toliko izkušenj, kot jih imate vi, mladi. Jaz bi vam posredoval le podatke, ki jih boste morali urediti kar sami. Tudi vi boste nekoč stari, pa boste videli kaj pomeni biti star. Prosim, da več ne uporabljate žaljive besede vandalizem, saj ste me zelo užalostili. Zahtevam takojšnje opravičilo. Upam, da me razumete. Če me ne, izstopim iz pisanja člankov. Ko me boste izgubili bodo verjetno članki o ribniški dolini ostali nepopisani.

Redakcija: 11:03, 28. julij 2008

Je članek o Ignaciju Merharju ustrezno napisan?