Pogovor o sliki:Buzdovan.png

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Zakaj je ta slika označena za hitro brisanje? Saj je čisto v redu slika in v javni lasti ... --romanm (pogovor) 17:45, 18 september 2005 (CEST)

Ko sem pregledoval svoje slike z nezadostnim opisom sem ugotovil, da je veliko slik (ki so bile še nedavno naložene na en in de Wikipedije) sedaj v zbirki. Torej prestavljajo slike v Zbirko. Za opis se zahteva povezavo na sliko v tuji Wikipediji in resno se bojim, da bodo te povezave pordečele in bi moral ponovno popravljati. Tako sem v članke dajal samo slike (iste ali druge) iz Zbirke, razen če resnično ni šlo brez slik v tujih Wikipedijah (na primer različne vrste testenin - Testenine). V članku Buzdovan je lepa slika in lahko shajamo brez te (sicer zanimive) slike. Danes sem porabil cel dan (razen kuhanja in "uničevanja" kosila in kratkih odmorov za oči) in se ne mislim več s tem ukvarjati. Zato sem se odločil, da v primeru dvoma sliko obsodim na uničenje (ni v skladu s postopki pred sodišči), pa saj kot marsikje nismo vezani na nič (razen dogovorov). --Janez Novak 18:05, 18 september 2005 (CEST)
Pravzaprav se mi ta risba zdi preglednejša in značilnejša od prave fotografije. Malo sem jo še polepšal in pomilostil. --romanm (pogovor) 18:19, 18 september 2005 (CEST)


Kot izkušen sodelavec imaš za to vso pravico in še akt o pomilostitvi si dal v opis. Hvala. --Janez Novak 18:29, 18 september 2005 (CEST)