Pogovor:Lokalne pizde

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani Pogovor:Lokalne Pizde)

Uspešni koncerti: http://www.zvpl.com/star/star_zvpl/zvpl40/nocniptic/OrtoLokalne.htm??

Ali ni sicer izvorno ime ansambla Lokalne pizde? --Andrejj 11:29, 24 april 2007 (CEST)

Je, ja. Na albumu in na plakatih. V javnosti so bili vedno cenzurirani - časopisi so vedno napisali Lokalne P. Ali dava original ? Jaz sem za. Če hočeš - daj. Meni je kul. Če govorim o svojih delirijih javno, potem veš, da se ne sekiram. LP.(Alexbass 11:32, 24 april 2007 (CEST)).

Spet si mi spustil kajlo, ha? Veš, tisto je druga zasedba -ko sem jaz šel ven. Poglej si datum. Mi smo igrali 1998 (Metelkova, Ilirska Bistrica, Celje) in so bili dobri koncerti. Bobnar Pero Schmidt in jaz sva šla ven - pa je potem Natalija igrala bobne, bas pa nek tip iz Vojnika (ne s psihiatrije). Kako so igrali po mojem odhodu, me baš boli K.(Alexbass 11:38, 24 april 2007 (CEST))

Pa četudi bi res zaenkurac igrali - image punkerjev je itak vedno bil, da ne znajo igrati. Sex Pistols so bili dobri glasbeniki (bobnar in kitarist), pa so se v duhu časa lagali, da nimajo pojma in da igrajo dva tedna.(Alexbass 11:41, 24 april 2007 (CEST))

Ne gre za kajlo, ampak tukaj skušamo navajati dejstva, kar pa "uspešni koncerti" ni!?
Sploh pa, bolje da dobro igraš in lažeš, da ne znaš, kot obratno. --Andrejj 11:43, 24 april 2007 (CEST)
Ja ja ja - ne sramujem se nobenega benda. Lahko bi omenil zgolj in samo Don Mentony Band ter Requiem. Z enimi in drugimi so me videvali na kvalitetnih špilih. Pa zaradi Resnice in dokumentacije omenjam tudi manj znane, kjer sem igral. V svojo škodo. Omenjam tudi take, ki so pred mojim prihodom (ali po mojem odhodu) igrali bolj podn varianto. VEŠ : "električar, ki je igral kitaro"" na tistem koncertu, ki si mi ga serviral, je Matjaž Naglič, ki je leta 2002 ustanovil bend Stranci. Preberi si kaj o tem bendu.(Alexbass 11:51, 24 april 2007 (CEST))
Kako se mu ljubi toliko razglabljati in kregati okrog nepomembnih stvari? Kapitan 17:04, 3. oktober 2007 (CEST)[odgovori]